Direct naar de content Direct naar de footer

Betalen in termijnen

Lukt het niet om de achterstand in 1 keer te betalen? Vraag dan in enkele stappen een betalingsregeling aan. Bij een betalingsregeling maakt u afspraken over het in delen betalen van uw achterstand.

> Click here for English. 

Voorstel regeling

U kunt hieronder een voorstel voor een betalingsregeling doen. Samen met onze opdrachtgever beoordelen wij of een regeling mogelijk is.

In Euro's
Uitstellen tot maximaal 22-08-2024
U kunt eventueel een extra bericht achterlaten (max. 2.000 karakters).
* Verplichte velden

tips voor een goede betalingsregeling

  1. Wees realistisch. Maak voor u zelf een overzicht van uw inkomsten en vaste kosten. Bepaal op basis daarvan wat u per maand kunt betalen.
  2. Blijf uw maandelijkse kosten betalen. Het is belangrijk dat u geen nieuwe achterstanden opbouwt.
  3. Kies een handige datum. Betaal wanneer u zeker weet dat u kunt betalen. Kies bijvoorbeeld de dag dat u uw salaris of uitkering ontvangt. 
  4. Plan uw betalingen in. Zet de betaaldata in uw agenda, zodat u deze niet vergeet. 
  5. Neem de tijd. Kies een maandelijks bedrag waarvan u overtuigd bent dat u het kunt blijven betalen. Een gemiddelde betaalregeling duurt 6 tot 12 maanden.

Hulp nodig? 

Neem dan contact met ons op. Wij proberen u te helpen met het aanvragen van een goede betaalregeling. Als u ons belt krijgt u altijd een Flanderijn medewerker aan de lijn. Onze medewerkers proberen u te helpen met het vinden van een oplossing voor uw betalingsachterstand.

Contact

Wat gebeurt er daarna?

Als u het formulier verstuurt wordt uw voorstel bekeken. Samen met onze opdrachtgever beoordelen wij uw voorstel en besluiten wij of dit akkoord is. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie op uw voorstel. Voor het aangaan van een betalingsregeling betaald u geen extra kosten.

Liever per post?

Hieronder kunt u het inkomsten- en uitgavenformulier downloaden. Dit formulier gebruikt u voor het voorstellen van een regeling. Download het formulier, vul het in en stuur het per post naar ons toe. Vergeet niet om bewijzen van uw inkomsten en uitgaven toe te voegen. Dit mag bijvoorbeeld een bankafschrift zijn met uw (en uw partners) salaris/uitkering, toeslagen, woonlasten, etc. U ontvangt binnen 3 werkdagen een reactie.

Download formulier

Stuur het ingevulde formulier (zonder postzegel) naar:
Flanderijn
Antwoordnummer 802
3000 VB Rotterdam

Praten over schulden, Schulden, Blog,

Hulp nodig bij uw geldzaken?

Geldfit helpt u met onafhankelijk advies over uw financiële situatie. 1 op de 5 Nederlanders heeft te maken met betalingsachterstanden, u bent dus niet alleen. Via Geldfit krijgt u eenvoudige tips om weer grip te krijgen op uw geldzaken. Doe de gratis test en krijg advies over uw financiële situatie.

Doe de gratis test

Neem direct contact met ons op via WhatsApp. We kunnen u beter helpen als u direct het dossiernummer in uw bericht zet.

Start WhatsApp gesprek