Direct naar de content Direct naar de footer

Wij ondervinden momenteel een iDEAL-storing. U kunt uw betaling ook overmaken naar rekeningnummer NL74INGB0693560134 met vermelding van uw dossiernummer als betalingskenmerk.

Incompany trainingen

Op zoek naar een incompany training op het gebied van debiteurenbeheer, incasso of teambuilding? Kies dan voor Flanderijn trainingen.

Gratis offerte

Voor een effectieve maatwerktraining is uw organisatie het uitgangspunt. Daarom bieden wij ook incompany trainingen die volledig zijn aan te passen aan de wensen van uw organisatie. 

Trainingen op maat

Een incompany training van Flanderijn wordt altijd op maat voor u samengesteld. Wij vinden het dan ook belangrijk om samen met u voorafgaand aan de training de leerdoelen en overige wensen in kaart te brengen. 

Voordat we een offerte uitbrengen starten we daarom altijd met een persoonlijke kennismaking.  Dat kan face to face, online of telefonisch.  Zo weten we welke onderwerpen in de training behandeld moeten worden, wat het huidige kennisniveau van de deelnemers is en uit hoeveel dagdelen de training zal bestaan. Ook is het handig als we inzicht krijgen in het aantal deelnemers.  

10 voordelen van een Flanderijn incompany training

Incompany Trainingen door Flanderijn
  • De inhoud kan afgestemd worden op uw organisatie;
  • Interne beleidsregels kunnen besproken worden;
  • Draagt bij aan een betere groepsdynamiek;
  • Onderlinge betrokkenheid stijgt aantoonbaar;
  • Planning van de training passend bij uw agenda;
  • Veelal voordeliger dan een standaard open training;
  • Extra ruimte voor bedrijfsspecifieke onderwerpen;
  • In vergelijking met een open training minder reistijd;
  • Veelal voordeliger doordat kosten locatie vervallen;
  • Inzet gespecialiseerde trainingsacteurs mogelijk.

Uitgebreid trainingsaanbod

Het team van Flanderijn Trainingen heeft diverse vaardigheidstrainingen verzorgd, zoals de training verantwoordelijk incasseren, omgaan met agressie en effectief klantencontact. Een deel van deze trainingen geven wij in samenwerking met Pactis. Ook onze juridische trainingen zijn veelgevraagd. Daarbij kunt u denken aan incompany trainingen op het gebied van huurrecht, faillissement, minnelijke schuldverlening en de training beslag- en executierecht. 

Maar binnen ons trainingsaanbod hebben wij nog veel meer trainingen beschikbaar. Ook bieden wij de mogelijkheid om een (incompany) training speciaal voor uw organisatie op maat samen te stellen.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons via trainingen@flanderijn.nl.

Ontdek voor welke organisaties Flanderijn trainingen o.a. werkt?

Het team van Flanderijn Trainingen heeft in de afgelopen jaren voor een groot aantal organisaties trainingen verzorgd. Ons klantenbestand bestaat uit MKB-bedrijven, grootbedrijven, bedrijven binnen de financiële dienstverlening, gerechtsdeurwaarders en woningcorporaties. Zo hebben wij o.a. voor CRV, Beequip, InHolland, MN Services en Achmea verschillende opleidingsvraagstukken succesvol mogen invullen. En ook een aantal woningcorporaties, waaronder Staedion, Woonpunt, en deltaWonen, heeft deelgenomen aan onze trainingen. 

CJIB Logo
InHolland Hogeschool
ONVZ Logo

OOK WONINGCORPORATIE LEFIER KIEST VOOR FLANDERIJN TRAININGEN

Ook voor woningcorporaties biedt Flanderijn diverse mogelijkheden voor een  incompany training op maat. Zo hebben we onlangs voor woningcorporatie  Lefier een incompany training georganiseerd die specifiek gericht was op het onderwerp huurincasso & schuldenproblematiek. Een  succesvolle en leerzame training waar een groot aantal Lefier collega’s met veel plezier aan hebben deelgenomen.

* Verplichte velden