Direct naar de content Direct naar de footer

Geldzaken in balans

In het leven staan we soms voor onverwachte uitdagingen, zoals een scheiding, pensioen, ziekte of werkloosheid. Deze gebeurtenissen kunnen de balans van uw financiën verstoren en tot betalingsproblemen leiden. Wanneer het voelt alsof u geen uitweg meer ziet en schulden zich opstapelen, is het verstandig om hulp te zoeken.

Meer info

Financiële Zekerheid met Onze Hulp

Met onze deskundige begeleiding en oplossingsgerichte aanpak kunt u weer grip krijgen op uw geldzaken en uw financiële doelen bereiken. Ontdek hieronder een scala aan mogelijkheden om u te helpen bij financiële uitdagingen.

Potjes-checker

Welke potjes kunt u
nog aanvragen?

Geldfit heeft onlangs een krachtige nieuwe tool ontwikkeld, genaamd de Potjes Checker. Met deze handige tool kunt u gemakkelijk controleren of u  in aanmerking komt voor toeslagen waarvan u misschien niet eens wist dat ze bestonden. Het is de perfecte manier om er zeker van te zijn dat u geen financiële steun laat liggen die u financiële situatie kan vergemakkelijken. Dus, of u nu op zoek bent naar zorgtoeslag, huurtoeslag, of andere financiële voordelen, de Potjes-check van Geldfit staat voor u klaar om ervoor te zorgen dat u het maximale uit u financiën haalt.

Geldfit: Uw Weg naar Financiële Gezondheid

Geldfit en Flanderijn slaan de handen ineen om uw financiën in topconditie te houden. Financiële fitheid betekent dat u moeiteloos uw maandelijkse vaste lasten kunt voldoen en nog ruimte overhoudt om comfortabel te leven. Dit kan een behoorlijke uitdaging zijn. Verlangt u naar meer controle over uw financiën? Ontdek hoe de tips van Geldfit u kunnen helpen!

Doe de gratis test en ontvang deskundig advies over uw financiële situatie.

Geldfit-test

GELDFIT ZAKELIJK

GRIP OP uw GELD!

Als ondernemer is financiële controle van groot belang. Bij Geldfit zakelijk staat een schat aan bruikbare tips, handige tools en relevante informatie tot uw beschikking. Heeft u een zakelijk betaalachterstand door bijvoorbeeld corona, inflatie of de hoge energieprijzen, doe een check en kom direct te weten welke acties u kunt ondernemen om meer financiële stabiliteit in uw bedrijf te bereiken.

Geldfit zakelijk

GEMEENTELIJKE SCHULDHULP

Als u schulden heeft, dan kunt u ook terecht bij diverse organisaties in Nederland die (bijna) gratis persoonlijk hulp of advies verlenen op financieel of juridisch terrein. U kunt bijvoorbeeld terecht bij een maatschappelijk werker, de sociale dienst of de kredietbank. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Informeer hierover bij uw gemeente.

BUDGETCOACHING

De budgetcoach helpt u om uw financiën op orde te krijgen. Ook kan de coach u helpen uw budget aan te passen aan veranderde situaties (het krijgen van kinderen, een naderend pensioen of een scheiding). Inmiddels zijn er veel aanbieders van budgetcoaching en is het lastig hier een goed advies in te geven. Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact op met uw gemeente.

OP ZOEK NAAR JURIDISCHE HULP?

Het juridisch loket

Flanderijn streeft naar oplossingen die zowel schuldeisers als schuldenaren kunnen accepteren. Als dit niet mogelijk blijkt en u meent dat uw rechten worden geschonden, raden we juridische bijstand aan, bijvoorbeeld bij het juridisch loket, een advocaat of een gerechtsdeurwaarder, die ook kan informeren over mogelijke gesubsidieerde rechtsbijstand.


Juridisch Loket

Neem direct contact met ons op via WhatsApp. We kunnen u beter helpen als u direct het dossiernummer in uw bericht zet.

Start WhatsApp gesprek