Direct naar de content Direct naar de footer

Wij ondervinden momenteel een iDEAL-storing. U kunt uw betaling ook overmaken naar rekeningnummer NL74INGB0693560134 met vermelding van uw dossiernummer als betalingskenmerk.

Schulden en het coronavirus

Met alle maatregelen rondom het coronavirus zijn we in een uitzonderlijke en onzekere situatie beland. Hoewel de overheid er alles aan doet om de financiële gevolgen te beperken, zullen steeds meer bedrijven en burgers betalingsproblemen krijgen of zullen bestaande problemen groter worden.

Gerechtelijke incasso, Flanderijn

Oplossing

Flanderijn wordt door bedrijven en organisaties ingeschakeld om vorderingen te incasseren. Dat doen we op een nette en verantwoorde manier. We proberen altijd een passende oplossing te vinden. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke en financiële situatie. We slagen erin om heel veel schulden buiten de rechter om op te lossen.

Deze aanpak is nu belangrijker dan ooit. Samen met onze opdrachtgevers willen we voorkomen dat er door de coronacrisis ook een schuldencrisis ontstaat.

Hoe helpen we?

Zoals gezegd houden we altijd rekening met uw persoonlijke situatie. Heeft u door de coronacrisis inkomstenverlies? Dan helpt het ons wanneer u dit kunt aantonen met bewijsstukken. Bekijk de mogelijkheden waarop u kunt betalen en regelen.

Balies

Per maandag 20 april zijn de balies op onze kantoren weer open. Door het gebruik van het veiligheidsglas in onze balies voldoen we aan de norm om bescherming te bieden tegen eventuele besmetting. Daarbij vragen we alle bezoekers om niet met teveel mensen tegelijk in de balieruimte te wachten en voldoende afstand (minstens 1.5 meter) te houden. Ook zullen er desinfecterende middelen geplaatst worden.

Contact

Heeft u een verzoek van ons ontvangen om een schuld te betalen en lukt het u niet om dit binnen de gestelde termijn te doen? Kijk dan op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. Samen met u vinden we de meest passende oplossing. Heeft u een regeling en kunt u die niet meer nakomen? Bel ons dan ook. Wij willen u heel graag helpen.

Betalen en regelen

Wilt u een schuld betalen, een betalingsregeling treffen of een overzicht ontvangen? Op deze pagina vindt u de verschillende manieren waarop u kunt betalen en uw zaken kunt regelen.


Naar betalen en regelen

Opdrachtgevers

Wij weten hoe vervelend het voor u als ondernemer is dat uw facturen onbetaald blijven. Schakel ons in om uw openstaande vorderingen te incasseren.  De werkwijze van Flanderijn biedt voordelen in het hele traject

Naar opdrachtgevers

Veelgestelde vragen

Kunt u de schuld niet binnen de gestelde termijn betalen? En is er geen sprake van een dagvaarding, beslaglegging, afsluiting of ontruiming? Doe dan een verzoek om de schuld eenmalig op een later moment te voldoen of doe een verzoek voor een regeling. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Per maandag 20 april zijn de balies op onze kantoren weer open. Door het gebruik van het veiligheidsglas in onze balies voldoen we aan de norm om bescherming te bieden tegen eventuele besmetting. Daarbij vragen we alle bezoekers om niet met teveel mensen tegelijk in de balieruimte te wachten en voldoende afstand (minstens 1.5 meter) te houden. Ook zullen er desinfecterende middelen geplaatst worden.

Bij betalingsachterstanden zoeken we samen met u naar de beste oplossing.  Flanderijn werkt met Geldfit samen om uw geldzaken fit te houden of te krijgen. Doe net als vele duizenden voor u de  test op Geldfit.nl en krijg advies over uw financiële situatie.
 

Op de website van de Rijksoverheid vindt u alle maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd tijdens de persconferentie op 17 maart 2020. Doel is om naast de gezondheid ook de banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. Verder is het ontzettend belangrijk dat u ons op de hoogte houdt van uw financiële situatie zodat wij als tussenschakel de schuldeiser kunnen informeren. Veel opdrachtgevers hebben zeker oog en oor voor de situatie en zijn  bereid mee te werken aan een oplossing. Neem daarom altijd contact met ons op.

Gerechtsdeurwaarders hebben een wettelijke plicht om ambtshandelingen te verrichten. Op verzoek van opdrachtgevers zijn energie-afsluitingen, waterafsluitingen en ontruimingen voor een groot deel gestopt. De beroepsorganisatie van gerechtsdeurwaarders, de KBvG, heeft  maatregelen afgekondigd die het belang van de volksgezondheid voorop stellen. Lees de brief van de KBvG hier.

Neem direct contact met ons op via WhatsApp. We kunnen u beter helpen als u direct het dossiernummer in uw bericht zet.

Start WhatsApp gesprek