Direct naar de content Direct naar de footer

Trainingen bij Flanderijn

Op deze pagina vindt u informatie over het frequente trainingsaanbod van Flanderijn.

Gratis nieuwsbrief
Incompany Trainingen door Flanderijn

Top aanbieder Creditmanagement trainingen

Bij Flanderijn Trainingen organiseren we regelmatig interessante opleidingen en trainingen op het gebied van Creditmanagement aan.  Zo bieden wij verschillende trainingen in het kader van de Permanente Educatie voor gerechtsdeurwaarders aan. Of u kunt ook kiezen voor één van onze gespecialiseerde trainingen op het gebied van huurincasso & schuldenproblematiek. 

De trainingen worden  op verschillende locaties gegeven door  ervaren professionals uit de branche. 

Een selectie van de Flanderijn trainingen

Trainingen voor schuldhulpverlening

Huurincasso & schuldenproblematiek

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe training huurincasso & schuldenproblematiek die Flanderijn trainingen regelmatig organiseert?  Schrijft u zich dan nu  in voor de gratis nieuwsbrief. 

Ontdek de trainingen voor incasso medewerkers van Flanderijn trainingen

PE hypotheekvorderingen en incasso

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe training PE hypotheekvorderingen en incasso die Flanderijn trainingen regelmatig organiseert?  Schrijft u zich dan nu  in voor de gratis nieuwsbrief. 

Ontdek de trainingen voor bewindvoerders van Flanderijn trainingen

PE faillissement


Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe training PE faillissement die Flanderijn trainingen regelmatig organiseert?  Schrijft u zich dan nu  in voor de gratis nieuwsbrief. 

Pactis logo

Samenwerking Pactis vakopleidingen

Flanderijn Trainingen is een aantal jaren geleden een strategische alliantie aangegaan met Pactis Vakopleidingen. Zo hebben wij voor onze relaties het trainingsaanbod verder kunnen verbreden. Het team van Pactis Vakopleidingen biedt opleidingen, training en coaching aan op het gebied van het recht, finance en NLP.  Het aanbod is afgestemd op beroepsgroepen als:  mentoren, incassomedewerkers, curatoren, schuldhulpverleners, bewindvoerders, paralegals en juridisch medewerkers. 

Bekijk trainingen van Pactis

Alstublieft! Veelgestelde vragen over onze trainingen

Wilt u zich inschrijven voor een deurwaarderstraining? Klik dan hier voor een training naar wens. Op de pagina van de training van uw keuze kunt u zich direct inschrijven via de gele knop rechts. Wilt u zich voor een enkele medewerker inschrijven voor een juridische of vaardigheidstraining? Dan verwijzen u naar Pactis Vakopleidingen. Heeft u met uw hele afdeling interesse in een incompany of maatwerktraining. Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend voor persoonlijk advies over juridische en vaardigheidstrainingen.

Als wij uw inschrijving in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-209 25 13 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.

Ja, dit is mogelijk. Tot 4 weken voor aanvang van de training is een annulering kosteloos. Annuleert u de training binnen 4 weken voor aanvang van de training, dan zijn hier annuleringskosten aan verbonden.

Al onze trainingen kunnen ook incompany gegeven worden en daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om trainingen op maat te maken en af te stemmen op uw wensen. Meer informatie? Lees het hier. Indien u graag een incompany training of een training op maat wenst, neemt u dan contact met ons op telefoonnummer 088-209 2513 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.