Direct naar de content Direct naar de footer

Ontdek onze trainingen

Hier vindt u een handig overzicht van ons trainingsaanbod en alle actuele trainingen

Hartelijk dank voor het gebruik van de incassokosten calculator

Als eerste op hoogte?

Flanderijn lanceert regelmatig nieuwe trainingen en opleidingen voor zowel gerechtsdeurwaarders als professionals binnen de creditmanagementbranche. Wij houden u graag op de hoogte! 

Binnenkort verschijnt de  nieuwsbrief van Flanderijn trainingen. Schrijft u zich dan nu in en wij sturen u deze gratis toe.  

Gratis nieuwsbrief

Veelgestelde vragen over trainingen

Wilt u zich inschrijven voor een deurwaarderstraining? Klik dan hier voor een training naar wens. Op de pagina van de training van uw keuze kunt u zich direct inschrijven via de gele knop rechts. Wilt u zich voor een enkele medewerker inschrijven voor een juridische of vaardigheidstraining? Dan verwijzen u naar Pactis Vakopleidingen. Heeft u met uw hele afdeling interesse in een incompany of maatwerktraining. Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend voor persoonlijk advies over juridische en vaardigheidstrainingen.

Als wij uw inschrijving in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u een bevestigingsmail op het door u opgegeven e-mailadres. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-209 25 13 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.

Ja, dit is mogelijk. Tot 4 weken voor aanvang van de training is een annulering kosteloos. Annuleert u de training binnen 4 weken voor aanvang van de training, dan zijn hier annuleringskosten aan verbonden.

Al onze trainingen kunnen ook incompany gegeven worden en daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om trainingen op maat te maken en af te stemmen op uw wensen. Meer informatie? Lees het hier. Indien u graag een incompany training of een training op maat wenst, neemt u dan contact met ons op telefoonnummer 088-209 2513 of stuur een e-mail naar trainingen@flanderijn.nl.