Flanderijn Servicing is dé partner op het gebied van debiteurenbeheer, facturatie en detachering van financials.

Met de uitbreiding van ons team en de livegang van onze nieuwe website flanderijnservicing.nl zijn we klaar om ondernemers nog beter van dienst te kunnen zijn!

Onze nieuwe website onderscheidt zich door een modern design, verbeterde functionaliteiten en veel extra informatie over de verschillende services. Ondernemers vinden nu niet alleen informatie over onze maatwerkoplossingen op het gebied van debiteurenbeheer en detachering maar kunnen nu ook heel eenvoudig een gratis online adviesgesprek plannen met één van onze experts.

Kiezen voor een geoptimaliseerd debiteurenbeheer

Een goed debiteurenbeheer vraagt zeker in de huidige tijd extra focus. Denk daarbij aan het juist administreren, het tijdig versturen van betalingsherinneringen, debiteuren calls en de afhandeling van dispuut management. Voor veel ondernemers zijn dit tijdrovende klussen of men heeft de expertise niet in huis. Dat vraagt om een andere aanpak, zeker nu ook de arbeidsmarkt verder onder druk is komen te staan en goede financials moeilijk te vinden zijn.

Het team van Flanderijn Servicing is kan daarbij ondersteuning bieden. Zij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van debiteurenprocessen en bieden zowel operationele als meer strategische ondersteuning. Dat doen ze voor verschillende ondernemingen als Otis, Q-Park en REMONDIS. Daarnaast is Flanderijn Servicing is ook actief binnen het MKB.

Detachering van de beste financials

Zoekt u ondersteuning van uw financiële afdeling? Flanderijn Servicing is ook gespecialiseerd in detachering van de beste financial professionals. Structureel of tijdelijk inzetbaar. Wij vullen meer dan 80% van alle opdrachten succesvol in. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Op onze nieuwe website vindt u nu alle info.

Alle disciplines in huis

Eén van de vele voordelen van Flanderijn Servicing is dat we alle disciplines in huis hebben. Als onderdeel van Flanderijn, één van de grootste incasso en gerechtsdeurwaarders van Nederland, is Flanderijn Servicing niet alleen gespecialiseerd in debiteurenbeheer en detachering van financials, maar kunnen ondernemers ook bij Flanderijn terecht om een incassoprocedure te starten. Ook kennismaken met Flanderijn Servicing? Onze nieuwe website is vanaf vandaag live!

Welkom op Flanderijnservicing.nl