De banenmarkt op de Vismarkt in Groningen was met ruim 2500 bezoekers een groot succes.

Ook Flanderijn was dit jaar aanwezig om potentiële nieuwe collega’s te ontmoeten en de vacatures van onze vestiging in Appingedam extra onder de aandacht te brengen.

Bijna 100 prominente bedrijven op de banenmarkt

Bezoekers kregen de kans om kennis te maken met ruim 100 bedrijven uit uiteenlopende sectoren zoals zorg, techniek, ICT, overheid en meer. Zo waren er naast Flanderijn stands van Defensie, het ministerie van Justitie, het RDW en de Hanzehogeschool Groningen te zien.  Zo was er voor iedere bezoeker wel een interessante potentiële werkgever te vinden!

Grote opkomst en dynamische sfeer

Onder de bezoekers waren niet alleen mensen die bewust op zoek zijn naar nieuwe carrièremogelijkheden, maar we raakten ook in gesprek met studenten en collega-ondernemers. Dit zorgde voor een levendige en dynamische sfeer, waar veel nieuwe contacten werden gelegd.

Veel belangstelling voor de Flanderijn Winactie

Ook voor de Flanderijn winactie was veel belangstelling. Bezoekers konden op onze stand zich inschrijven voor de Flanderijn vacature alert en maakten zo kans op een fashion giftcard. Deze superleuke actie die in samenwerking met Omoda, dé inspirerende fashionstore tot stand is gekomen, werd gewonnen door Sylvia Zuur. Zij werd vandaag door Sara Mooi, commercieel directeur van Flanderijn, verrast met een OMODA-giftcard.

"Ik was samen met mijn collega Anita aanwezig op de banenmarkt in Groningen vertelt Sylvia. We werken beiden bij ABN Amro als preventief beheer adviseur/schuldhulp adviseur, maar vanwege reorganisaties waren we op zoek naar nieuwe kansen. Zo kwamen we op de banenmarkt bij de stand van Flanderijn, een bedrijf dat we zakelijk al kenden, maar waar we nog niet aan gedacht hadden als werkgever’.  Op de stand werden we warm ontvangen door Sara en we hadden we een leuk gesprek. Mijn collega Anita heeft inmiddels gesolliciteerd op een leuke functie in Appingedam, maar ik overweeg toch een carrière in het onderwijs na 32 jaar in de financiële dienstverlening. Ik geef als vrijwilliger gastlessen voor Stichting LEF en wil nu proberen docent te worden. Maar mocht het onderwijs toch niet bevallen, weet ik zeker dat ik bij Flanderijn ga solliciteren, aldus Sylvia.

Ontdek de carrièremogelijkheden bij Flanderijn

Of je nu een starter bent of een volgende stap wilt maken in jouw carrière, bij Flanderijn hebben we altijd plek voor enthousiaste professionals die samen met ruim 600 Flanderijn collega's een bijdrage willen leveren aan het oplossen van schulden. Werken binnen de creditmanagementbranche is dan ook gevarieerder dan je denkt.  Zo kun je bij Flanderijn vanuit 8 vakgebieden een bijdrage leveren aan een schuldenvrije maatschappij. Maar wij hebben ook verschillende uitdagende functies op het gebied van HR, IT, marketing & Sales of Finance. Maar naast uitdaging en ambitie staat binnen Flanderijn werkplezier voorop! Benieuwd hoe het is om bij Flanderijn te werken? Op Flanderijn.nl vertellen 8 collega’s over werkplezier over hun baan bij Flanderijn en wat werkplezier voor hun betekent.

Werkplezier

Topvacatures bij Flanderijn Appingedam

Ons team in Groningen is gevestigd aan de Spoorbaan 2 in Appingedam. Vanuit deze centraal gelegen locatie bieden we al jaren incasso- en deurwaardersservices aan Groningse ondernemers. Een aantal vacatures functies zijn inmiddels ingevuld, maar er zijn nog steeds leuke posities beschikbaar. Op onze website werkenbijflanderijn.nl vind je een handig overzicht per vakgebied en kun je ook de vacatures bij Flanderijn Appingedam bekijken.

Bekijk alle vacatures