Direct naar de content Direct naar de footer

Wij ondervinden momenteel een iDEAL-storing. U kunt uw betaling ook overmaken naar rekeningnummer NL74INGB0693560134 met vermelding van uw dossiernummer als betalingskenmerk.

Onze voordelen

Flanderijn is uw partner voor het complete credit­management­traject. Wij zijn deskundig, betrouwbaar en betrokken. Lees meer over onze voordelen.

1. Alle specialismen in huis

Het complete incassotraject wordt uitgevoerd binnen één organisatie. Van debiteurenbeheer tot het uitvoeren van vonnissen. Onze incassowerk­zaamheden zijn ingedeeld naar bedrijfstak. Dat betekent dat de mensen die uw opdracht behandelen uitstekend thuis zijn in uw branche én dat u te maken heeft met één aanspreekpunt, ongeacht de fase van het traject. Onze ervaren incassomedewerkers volgen geregeld trainingen die worden aangeboden door ons opleidingscentrum Flanderijn Trainingen.

2. Juridisch advies inbegrepen

Onze juridisch adviseurs vertegenwoordigen u of uw organisatie tijdens de procedure. Dit biedt niet alleen gemak: het heeft ook als voordeel dat de overdracht van het dossier snel en secuur verloopt. Soms is de verplichte vertegenwoordiging van een advocaat noodzakelijk. Flanderijn heeft passende samenwerkingsverbanden in de advocatuur. Onze juristen geven u van tevoren ook een gedegen inschatting van het kostenrisico.

Wim vermeulen, Flanderijn

3. Onderscheidend in ICT

Flanderijn heeft een uniek en in eigen beheer ontwikkeld automatiseringssysteem. Een team van eigen programmeurs werkt permanent aan de verdere ontwikkeling van dit systeem. Voor het uitwisselen van gegevens is Flanderijn in staat maatwerk te leveren, bijvoorbeeld door het bouwen van een specifieke interface.

Zo beschikt Flanderijn over een inlogportaal voor opdrachtgevers waarmee u de voortgang van uw dossiers real time online kunt volgen. In dit inlogportaal kunt u verder het overzicht zien van de correspondentie met de schuldenaar en kunt u betalingsmutaties doorgeven.

4. Ruime openingstijden callcenter

Ons callcenter is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur zodat uw klant ook buiten kantoortijden contact met ons kan opnemen. Daarnaast doen wij ook aan terugbelverzoeken. Indien u of uw klant aangeeft teruggebeld te willen worden op een bepaalde dag en tijdstip, dan houden wij hier uiteraard rekening mee.

Callcenter, Flanderijn

5. Eigen opleidingscentrum
 

Ons opleidingscentrum Flanderijn Trainingen leidt interne medewerkers van Flanderijn op. Op deze manier hebben zij altijd de meest actuele kennis op het gebied van de wet- en regelgeving en de markt. Naast interne opleidingen geeft Flanderijn Trainingen ook trainingen aan externe (kandidaat)gerechtsdeurwaarders, bewindvoerders,  schuldhulpverleners en medewerkers van opdrachtgevers.

6. Geen onnodige kosten

Dankzij uitstekende incassoresultaten blijven uw kosten laag. In veel gevallen betaalt u zelfs niets. Maar we zorgen er ook voor dat de kosten voor de schuldenaar niet uit de hand lopen. Dat doen we door ons goed in de omstandigheden van de schuldenaar te verdiepen. Heeft procederen zin? Is de vordering verhaalbaar? Wat zijn de slagingskansen? Hierdoor nemen we de meest effectieve maatregelen.

Flanderijn als werkgever

7. Altijd in de buurt

Met tien kantoren verspreid in Nederland en België is er altijd een kantoor bij u in de buurt. Flanderijn heeft een netwerk met zelfstandige kantoren, waarvan één in België. Momenteel hebben wij kantoren in: Amsterdam, Antwerpen, Appingedam, Bergen op Zoom, Den Haag, Heerenveen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Venray.

Bekijk onze kantoren

Eenvoudig taalgebruik is een kenmerk van onze communicatie. Brieven en e-mails worden helder geformuleerd zonder ingewikkelde woorden en lange zins­constructies. 

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact