Direct naar de content Direct naar de footer

Overlijden

Het kan gebeuren dat u door een overlijden uw hypotheek tijdelijk of helemaal niet (meer) kan betalen. Hieronder leest u wat u kan doen.

Icoon overlijden

Uw situatie

Bij een overlijden, is het laatste waar u op zit te wachten een hoop geregel van zaken waar op dat moment uw hoofd niet naar staat. Rondom een overlijden, spelen er meer dan genoeg zaken die dan prioriteit voor u hebben. Een overlijden heeft veel gevolgen, helaas vaak ook financiële.

Geef een overlijden altijd zo snel mogelijk door aan uw hypotheek­verstrekker en aan Flanderijn. U wordt dan geholpen bij het snel regelen van een aantal praktische dingen, maar ook bij het opvangen/beperken van de financiële gevolgen van het overlijden. Bel naar 088 - 209 25 81 voor informatie en hulp.

Hulp bij schulden

Het kan iedereen overkomen, een betalings­achterstand oplopen. Door verschillende omstandigheden of een verandering in uw situatie kunnen betalings­achterstanden ontstaan. Hierdoor kunt u misschien één of meerdere maandelijkse termijnen van uw hypotheek niet (op tijd) betalen. Of kunt u de restschuld, die is ontstaan na de verkoop van de woning, (tijdelijk) niet betalen.

Maakt u zich zorgen?
Flanderijn helpt bij het vinden van een oplossing. Ook als u denkt dat een oplossing niet gaat lukken. Er is soms meer mogelijk dan u denkt. Hiervoor is het wel belangrijk dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Samen bespreken we de situatie en kijken we naar een passende oplossing.

Ga naar hulp bij schulden

Flanderijn betalen, 3333x2500, 2022

Neem direct contact met ons op via WhatsApp. We kunnen u beter helpen als u direct het dossiernummer in uw bericht zet.

Start WhatsApp gesprek