Om persoonlijk contact voor iedereen mogelijk te maken bieden wij een nieuwe service aan voor onze klanten, namelijk videobellen met uw zaakbehandelaar bij Flanderijn. Klik hier voor meer informatie.

Videobellen

Heeft u een vraag over een brief die u van ons heeft ontvangen of heeft u een betalingsprobleem? Om persoonlijk contact voor iedereen mogelijk te maken bieden wij een nieuwe service aan, namelijk videobellen met uw zaakbehandelaar bij Flanderijn. Met videobellen beantwoorden we al uw vragen. U bereikt ons eenvoudig met videobellen via uw computer, tablet of smartphone. Op deze pagina leest u hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe werkt videobellen?

  1. Maak een afspraak via onderstaande knop
     
  2. U ontvangt per e-mail een bevestiging met een link waarmee u kunt deelnemen aan het videogesprek
     
  3. Klik op de geplande dag en tijdstip op de link via uw computer, tablet of smartphone en start het gesprek
     

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Onze medewerkers zijn beschikbaar voor videobellen van maandag tot en met vrijdag van 08:00 - 17:00 uur. Door te klikken op de knop 'Maak een afspraak' ziet u of de door u gewenste dag en tijdstip beschikbaar is. Wilt u liever in de avonduren contact? Op maandag tot en met donderdag zijn we telefonisch bereikbaar tot 19:00 uur 's avonds en op vrijdagen tot 18:00 uur.

Nee, u hoeft niets te downloaden. Na het maken van de afspraak via onze website, ontvangt u per e-mail een link waarmee u kunt deelnemen aan het videogesprek. Dit gaat via de browser met Microsoft Teams.

Voor een goede videoverbinding heeft u een uploadsnelheid nodig van minimaal 12.00 Mb/s. Een gemiddeld mobiel 4G-netwerk moet voldoende zijn om te videobellen. Voor een stabiele verbinding raden wij u echter aan om gebruik te maken van een wifi-netwerk.

Wanneer uw afspraak begint, zijn video en geluid gedempt. Klik op het microfoonsymbool en videosymbool om ze te activeren.

Eventuele documenten, bewijzen en/of formulieren kunt u tijdens het gesprek gemakkelijk uploaden. Zorg er dus voor dat deze documenten digitaal op het apparaat staan waarmee u videobelt.