Direct naar de content Direct naar de footer

Geldfit Zakelijk

Geldfit vormt een samenwerkingsverband tussen Nederlandse gemeenten, ondernemers en verschillende hulporganisaties binnen de Nederlandse Schuldhulproute. Flanderijn is één van de partners van Geldfit. Het hoofddoel van deze samenwerking is om een uitgebreid scala aan ondersteuning te bieden aan ondernemers die moeilijkheden ondervinden op financieel gebied.

Meer info

Financiële Zekerheid 

Als ondernemer houdt u graag grip op uw geld. Geldfit Zakelijk biedt deskundig advies en praktische tools om ondernemers te helpen hun financiële welzijn te optimaliseren. Heeft u een zakelijke betaalachterstand door bijvoorbeeld corona, inflatie of de hoge energieprijzen? Op Geldfit vindt u een handig overzicht  van acties welke u  kunt ondernemen.

TIP! GELDFIT TOOLS VOOR ONDERNEMERS

Met de handige  Zakelijke Test van Geldfit kunt u heel eenvoudig checken  hoe fit de geldzaken van uw bedrijf zijn.  In 2 minuten krijgt u inzicht in uw situatie en tips van de Geldfit experts. Doe de gratis zakelijke test voor uw bedrijf!

Zakelijke test

Op zoek naar een  onafhankelijk luisterend oor?  Plan dan  een adviesgesprek  met een ondernemersadviseur van  Geldfit. Zij  denken onafhankelijk met u mee, passend bij uw situatie.

Afspraak maken

Omgaan met Coronabelastingschulden als ondernemer? Geldfit helpt ondernemers met advies en ondersteuning voor aflossing, inclusief praktische tips en beschikbare hulpmiddelen. Bekijk de mogelijkheden!

Ondersteuning

Geldfit deelt op haar website 5 handige tips voor een georganiseerde boekhouding.  Wel zo makkelijk  als u straks aangifte moet doen bij de Belastingdienst of uw boedhouding verder wilt optimaliseren.

Bekijk de 5 tips

HULP VRAGEN IS KRACHT, OOK VOOR ONDERNEMERS!