Direct naar de content Direct naar de footer

Wij ondervinden momenteel een iDEAL-storing. U kunt uw betaling ook overmaken naar rekeningnummer NL74INGB0693560134 met vermelding van uw dossiernummer als betalingskenmerk.

Flanderijn luistert naar ondernemers

Wij luisteren graag naar uw ervaring met ons incassotraject voor ondernemers met een betaalachterstand. Wij leveren graag maatwerk, ook aan ondernemers en zzp’ers. Helpt u ons onze dienstverlening voor ondernemers in de toekomst te verbeteren?

Flanderijn luistert graag naar al haar klanten.

Daarbij zijn ondernemers en zzp’ers een bijzonder deel van ons klantenbestand. Flanderijn draagt graag bij aan ondernemerschap en werkgelegenheid in Nederland. Als geen ander weten we dat u als ondernemer vaak te maken hebt met complexe financiële situaties. Voor ons is het heel waardevol om te weten wat uw ervaring is met ons incassotraject.

Heeft uw contactpersoon bij Flanderijn voldoende specifieke branchekennis? Mist u mogelijk relevante informatie? Heeft u een voorstel voor hoe ondernemers met betalingsachterstanden beter kunnen worden benaderd? Met uw deelname aan Flanderijn Luistert naar ondernemers helpt u ons onze processen en communicatie nog beter af te stemmen op uw collega-ondernemers!

Flanderijn luistert naar haar klanten

Meld u aan!

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een mail ter bevestiging van uw deelname. Hierin leggen we uit wat er van u wordt verwacht en wat u van ons kunt verwachten.  

  1. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding. 

  2. Wij vragen u een korte vragenlijst in te vullen met wat extra gegevens, zoals uw leeftijd en postcode.

  3. U krijgt een uitnodiging voor deelname aan het volgende onderzoek