Direct naar de content Direct naar de footer

Voorwaarden Flanderijn luistert

Met uw deelname aan Flanderijn Luistert gaat u akkoord met de voorwaarden van Flanderijn Luistert. Hier onder ziet u de voorwaarden van deelname, wat er met uw antwoorden gebeurt en hoe u zich kunt afmelden voor Flanderijn Luistert. 

Voorwaarden

  • Je geeft toestemming dat jouw emailadres gebruikt wordt voor panel gerelateerde onderzoeken, vragen en het versturen van informatie.
  • Door deelname aan Flanderijn Luistert geef je toestemming aan Flanderijn om (een deel van) jouw opmerkingen te gebruiken, bijvoorbeeld in tenders, nieuwsberichten of op social media. Dit gebeurt altijd zonder een naam te noemen, mede omdat enquêtes altijd anoniem worden afgenomen.
  • Je beslist zelf of je wel of niet meedoet aan een onderzoek.
  • Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven voor Flanderijn Luistert. Doe dit door een email te sturen met daarin uw afmelding naar flanderijnluistert@flanderijn.nl

Privacy statement

Als je aan Flanderijn Luistert deelneemt, is jouw privacy te allen tijde gegarandeerd. Alle gegevens die je verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld. Je persoonsgegevens zijn goed beveiligd en worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van onderzoek.

  • Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van onderzoek en worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld.
  • De gegevens die je in het kader van onderzoek aan ons verstrekt, worden altijd anoniem verwerkt. Er wordt nooit op individueel niveau gerapporteerd. Je antwoorden worden bovendien altijd losgekoppeld van je contactgegevens (e-mail adres). Je gegevens worden dus nooit doorgegeven een zaakbehandelaar, aan derden of gebruikt voor verkoopdoeleinden.
  • Je contactgegevens (e-mail adres) worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en zullen ook nooit aan derden worden doorgegeven. We gebruiken je e-mail adres alleen om je uit te nodigen voor onderzoek of daarover met je te communiceren.
  • De persoonsgegevens (geboortedatum, geslacht, etc.) die je aan ons hebt verstrekt, worden gebruikt om specifieke groepen leden uit te nodigen voor onderzoek. Daarnaast wordt de informatie gebruikt voor het interpreteren van de onderzoeksresultaten.

Volledige privacy statement

Privacy Statement