Ook dit jaar is Flanderijn aanwezig op verschillende banen- en stagemarkten.

Zo waren we kortgeleden met de Flanderijn ‘werkenbij-stand’ te zien op het stage event van Hogeschool In Holland, vind je ons aanstaande woensdag op de Hogeschool Rotterdam, locatie Kralingse Zoom.

Studenten kunnen hier op de banen- en stagemarkt meer te weten te komen over de boeiende carrièremogelijkheden en uitdagende stages die Flanderijn biedt. Maar dat is nog niet alles. Want speciaal voor alle bezoekers heeft het team van Flanderijn ook nog een unieke winactie in petto!


Over de Hogeschool Rotterdam

Bij de Hogeschool Rotterdam studeren ruim 40.000 studenten. Het opleidingsaanbod is breed en omvat bijna alle onderwijssectoren. Het onderwijs is nauw verweven met de grootstedelijke ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking deelt de hogeschool kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en de overheid. Hogeschool Rotterdam heeft 15 verschillende locaties verspreid door de stad, waardoor het een prominente rol speelt in het stedelijke en regionale landschap. Studenten van de Hogeschool Rotterdam vinden bij Flanderijn altijd een uitdagende stageplek die aansluit bij zijn/haar studierichting.


Flanderijn op de banen & stage markt!

Als grootste werkgever in de creditmanagement branche besteedt Flanderijn veel aandacht aan voorlichting en begeleiding van studenten binnen het MBO, HBO en het wetenschappelijk onderwijs. Onze afdeling recruitment onderhoudt een uitgebreid netwerk met verschillende scholen en universiteiten en biedt een aantrekkelijk stageprogramma binnen maar liefst 12 vakgebieden in 9 regio's.

Om zoveel mogelijk studenten kennis te laten maken met de stagemogelijkheden van Flanderijn, is het Flanderijn team regelmatig aanwezig op verschillende stagemarkten. Daarnaast vind je op de speciale infopagina op Flanderijn.nl alle mogelijkheden over een stage bij Flanderijn en kun je het actuele stageaanbod bekijken.

 

Bezoekers maken kans op een unieke abseilervaring vanaf de Euromast!

Een bezoek aan de Rotterdam Banen & Stage Markt van Hogeschool Rotterdam is sowieso de moeite waard. Want speciaal voor dit evenement heeft het team van Flanderijn een leuke winactie opgezet waarmee je een unieke abseilervaring vanaf de Euromast kunt winnen. Vergeet dan ook niet om onze stand te bezoeken.

Het enige dat je hoeft te doen om  kans te maken op deze toffe prijs is de QR-code te scannen op onze stand te scannen. Je ontvangt dan als eerste de nieuwste stages in jouw inbox en doet automatisch mee met onze winactie. 

Zien we jullie woensdag 22 mei op stage- en banenmarkt van de Hogeschool Rotterdam, locatie Kralingse Zoom? Je bent vanaf 14:00 uur van harte welkom.

Doe mee met de winactie!