Het is een platform wat een organisatie niet meer kan missen: LinkedIn. Ook Flanderijn is te vinden op LinkedIn en deelt daarop relevante content voor (potentiële) opdrachtgevers en andere creditmanagement professionals. Het is een bijzondere dag vandaag, want LinkedIn bestaat 20 jaar!


De oprichting van LinkedIn

Het social media platform, wat voornamelijk voor professionele doeleinden dient, werd in 2003 opgericht. Sindsdien heeft LinkedIn zicht ontwikkeld tot een sterk en onmisbaar platform dat professionals in de hele wereld aan elkaar verbindt. Daarnaast is het een effectief middel om een netwerk op te bouwen en contacten te onderhouden. Het platform is de afgelopen 20 jaar enorm gegroeid en heeft meer dan 700 miljoen gebruikers in meer dan 200 landen.

Flanderijn op LinkedIn

Ook voor Flanderijn is LinkedIn een belangrijk kanaal om potentiële opdrachtgevers te kunnen bereiken. Afgelopen maart behaalde we namelijk de 5.000 volgers op het Flanderijn LinkedIn kanaal! Lees hier hoe we dat hebben gevierd. Via LinkedIn delen we onder andere informatie over onze dienstverlening, brochures, relevante blogs, nieuws vanuit de creditmanagement branche, vacatures en nog véél meer. Volg onze bedrijfspagina om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws!

Mooie resultaten op LinkedIn

Er wordt veel tijd en moeite gestoken in de Flanderijn LinkedIn-pagina, maar wat levert het daadwerkelijk op? Door onze participatie op LinkedIn kunnen we (potentiële) opdrachtgevers, partners en andere creditmanagement professionals in een vroeg stadium bereiken. Zo vertellen we over onze dienstverlening en zetten we Flanderijn als werkgever op de kaart. Dit alles met als doel mensen te boeien en te binden aan Flanderijn.

Maandelijks houden we de KPI's voor LinkedIn bij zodat we kunnen zien of we op doel zijn of juist nog even moeten bijsturen. Wist u dat onze content dit jaar zo'n 130.000 is weergegeven en dat we ongeveer 1.500 unieke bezoekers kregen op onze LinkedIn-pagina?

Al met al kunnen we stellen dat Flanderijn goed op weg is en uitblinkt op vlakken als frequentie en diversiteit in content.

Blijf op de hoogte!
Ook de komende tijd zullen we interessante content blijven delen. Wilt u ook op de hoogte blijven van updates over de creditmanagement branche, onze laatste onderzoeken, ontwikkelingen binnen Flanderijn, blogs en nieuwsartikelen en meer? Volg ons dan op LinkedIn. Of abonneert u zich gratis op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Inschrijven voor de nieuwsbrief