Ook Flanderijn signaleert een trend waarbij steeds meer jongeren met schulden te maken krijgen en al op jonge leeftijd kampen met betalingsproblemen.

Deze problematiek wordt ook binnen de E-commerce sector steeds zichtbaarder. Meer inzicht in deze problematiek en de rol die de E-commerce sector hierin zou kunnen spelen is dan ook noodzakelijk.

Centraal staat het gebruik van ‘Buy Now Pay Later’ tools

We zijn dan ook erg blij met het onderzoek dat onze marketing stagiaire Jannylu onlangs is gestart. Jannylu volgt de studie Commerciële economie aan de Hogeschool Rotterdam.

Centraal in haar onderzoek staan jongeren die kampen met schulden of financiële problemen en de rol die de E-commerce sector hierin speelt. Haar onderzoek dat eind juni zal worden afgerond, richt zich vooral op het gebruik van 'buy now pay later'-tools onder de jongeren en hoe de E-commerce sector een bijdrage kan leveren aan de schuldenproblematiek bij deze groep.

Jannylu zal de komende weken in gesprek gaan met verschillende jongeren en tevens een enquête uitvoeren onder deze doelgroep. Haar doel is om inzicht te krijgen in hun financiële situatie, betalingsgewoonten en hun perceptie van 'buy now pay later'-betaalmethoden. Daarnaast is ze geïnteresseerd in het onderzoeken of jongeren sociale druk ervaren met betrekking tot hun financiële beslissingen.

E-Commerce ondernemers gezocht!

Jannylu heeft in het kader van haar onderzoek een korte enquête samengesteld. Deze enquête is specifiek bedoeld voor mensen die werkzaam zijn binnen de E-commerce sector. Meedoen kan via onderstaande link en kost slechts 5 minuten van uw tijd.

Ja, ik doe mee!

Een Whitepaper voor de E-commerce Sector

Als deelnemer aan dit onderzoek ontvangt u eind juni een interessant Whitepaper waarin we de onderzoeksresultaten hebben verzameld. Dit Whitepaper biedt u een diepgaande analyse van de huidige situatie en trends over de jongeren met betalingsproblemen.

Alvast hartelijk dank!