Afgelopen week is de nationale Klant Contact Week van start gegaan.

Een speciale periode van 15 tot en met 19 april die in het teken staat van de klantcontactmedewerker. Deze week biedt klantcontactmedewerkers de kans om deel te nemen aan leuke activiteiten en kunnen er prijzen worden gewonnen. Maar bovenal stimuleert de organisatie dat iedere leidinggevende in klantcontact ervoor zorgt dat het een leuke week wordt. Klantcontact is een vak waarin duizenden collega's dagelijks groeien. Daarom roepen ze ook collega's van andere afdelingen op om mee te doen, mee te kijken en mee te luisteren. Deze week staat het werk van klantcontactmedewerkers echt centraal in veel organisaties. Ook wij bij Flanderijn doen mee met onze KCC-afdeling!


Het programma

We vieren samen de Nationale Klantcontact Week in het thema “Let’s Connect”. We hebben er heel veel zin in om samen de klantcontact medewerkers én het vak klantcontact eens flink in het zonnetje te zetten!

Deze week is niet alleen in het leven geroepen om klantcontactmedewerkers in het zonnetje te zetten, maar ook om hen te motiveren en uit te dagen. Elk bedrijf dat meedoet aan deze week kan namelijk leuke prijzen winnen! Er is elke dag een challenge en het KCC van Flanderijn doet daar natuurlijk ook aan mee.

  • 15 april: We are ... challenge: Maak een video volgens het “We are” concept, waarin je laat zien wie jouw team of organisatie is, en wat jullie het leukste team maakt.
  • 16 april: Let's connect challenge: Laat zien op welke manier jullie de andere afdelingen binnen je organisatie, betrekken bij de Nationale Klantcontact Week. 
  • 17 april: Innovatieve challenge: Wat gaan jullie tijdens de NKW introduceren, lanceren, of anders doen, wat het klantcontact werk leuker of beter maakt? Deel het!
  • 18 april: In het zonnetje challenge: Op welke manier hebben jullie klantcontact medewerkers tijdens de Nationale Klantcontact Week in het zonnetje gezet?
  • 19 april: prijsuitreiking: Vandaag gaat de jury langs bij de winnaars van de Nationale Klantcontact Week!

Wij hopen natuurlijk dat ons KCC deze challenge gaat winnen!