Gisteren vond de derde editie van de Flanderijn ‘Ronde Tafel’ plaats in Utrecht,

waarbij o.a. een aantal stakeholders van verschillende zorgverzekeraars en vanuit het publieke domein zoals het CJIB en het CAK aanwezig waren. Ook tijdens deze bijeenkomst stond het thema jongeren centraal, een onderwerp dat al eerder de rode draad vormde in de afgelopen 2 sessies. De aanwezigen hadden de gelegenheid om in een informele sfeer met elkaar van gedachten te wisselen over de uitdagingen en kansen die jongeren met zich meebrengen binnen hun sector.


Eerdere sessies: De Nutssector en de Bancaire Sector

De allereerste Ronde Tafel werd georganiseerd voor de nutssector, gevolgd door een tweede sessie waarvoor relaties uit de bancaire sector waren uitgenodigd. Naast het interessante programma en gastspreker Angela Weghorst, waren ook de locaties die Flanderijn voor deze tafels had uitgezocht zeer de moeite waard. De eerste sessie was in de watertoren van Utrecht en deze keer was het evenement op de locatie Huize Molenaar, ook in Utrecht. Op Flanderijn.nl vindt u uitgebreide info over de eerdere ronde tafel sessies!

Ronde tafel Bancair 

Ronde tafel Nuts


Gastspreker Angela Weghorst: Inzicht in Generatie Z

Ook deze avond verzorgde gastspreker Angela Weghorst een inspirerende presentatie over Generatie Z. Angela Weghorst, auteur van het boek ‘Anders: het echte verhaal van Generatie Zenz’, deelde haar inzichten en kennis over deze jongste generatie. Haar bijdrage werd door de aanwezigen als zeer waardevol en verhelderend ervaren.


Een veelbelovende toekomst

Met drie inspirerende avonden achter de rug, kijkt het team van Flanderijn met een goed gevoel terug op de Ronde Tafel evenementen. De positieve feedback en de waardevolle gesprekken die tijdens deze bijeenkomsten plaatsvonden, bevestigen de relevantie en het succes van deze opzet. Alle reden voor Flanderijn om in het najaar dit initiatief verder voort te zetten. Zo kunnen we samen met onze  relaties, en opdrachtgevers onze maatschappelijke focus verder versterken.