Binnenkort gaat Flanderijn de samenwerking aan met gerechtsdeurwaardeur Ramona Batta in Maastricht.

Ramona Batta over deze stap: ‘Om het bij de opdrachtgevers vertrouwde kennisniveau te blijven waarborgen en voor de continuïteit van mijn kantoor en onze dienstverlening, is deze samenwerking onontbeerlijk. Buiten het personeelsgebrek is het een hele klus om aan alle eisen van onze beroepsorganisatie en de toezichthouder te voldoen, ook de administratieve lasten worden steeds groter. Ik wil heel graag voorkomen dat mijn dienstverlening aan mijn opdrachtgevers en aan de klanten hierdoor in het gedrang komt. Daarom ben ik in gesprek gegaan met de directie van Flanderijn en ben ik verheugd de samenwerking te kunnen melden.

Voorlopig blijven Flanderijn en Batta nog onder eigen naam actief. In de komende maanden verhuizen de collega’s van Flanderijn naar de kantoorruimte van Ramona Batta aan de Avenue Céramique 140 in Maastricht. Ook zullen de systemen geïntegreerd worden en de administraties samengevoegd. Het doel is om per 1 januari 2024 onder de naam Flanderijn verder te gaan.

Ramona Batta blijft als gerechtsdeurwaarder aan het kantoor verbonden. Ook het team van gerechtsdeurwaarderskantoor Batta blijft werkzaam in de organisatie. Door de samenwerking telt het kantoor 15 klantmedewerkers en drie gerechtsdeurwaarders. In totaal werken bij Flanderijn 570 medewerkers.