In onze serie 'Spotlight op' brengen we regelmatig ondernemers uit ons netwerk onder de aandacht.

Deze keer waren we te gast bij 0to9, een onafhankelijk full-service marketingcommunicatiebureau in Rotterdam waar we al meer dan 14 jaar mee samenwerken. Vanuit een trendy kantoor met een prachtig uitzicht op de Erasmusbrug ondersteunen zij ons op verschillende fronten met veel creativiteit, expertise en vooral ambitie.


Maatschappelijk geëngageerd

Net als Flanderijn voelt het team van 0to9 een sterke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de verschillend campagnes die door 0to9 zijn ontwikkeld zoals de campagne "Er kleeft bloed aan jouw pil." In deze campagne, die kortgeleden door de gemeente Rotterdam werd gelanceerd, staat het verband tussen onschuldig drugsgebruik en criminaliteit centraal.


Award winnende campagnes

Middels confronterende beelden en krachtige boodschappen zoals ‘Er kleeft bloed aan jouw pil’, ‘Jouw lijntje, zijn liquidatie’ en ‘Jouw drugsgebruik blaast portieken op’ wordt men getriggerd om na te denken over eigen gedrag en de impact van drugsgebruik op de maatschappij. De campagne die als doel had het maatschappelijke debat op gang te brengen heeft niet alleen veel losgemaakt maar is met de prestigieuze ‘San Award in de categorie actualiteiten’ ook nog eens in de prijzen gevallen.

Maar de expertise van 0to9 is veel breder dan branding campagnes alleen! Van succesvolle wervingscampagnes, design, strategieontwikkeling tot bijvoorbeeld websiteoptimalisatie, bij 0to9 vind je een uitgebreid pakket services.  


Een uitgebreid pakket services

Ook voor Flanderijn heeft 0to9 in de afgelopen jaren op verschillende terreinen een bijdrage geleverd. ‘Momenteel ligt de focus binnen onze samenwerking vooral op de verdere doorontwikkeling van onze online performance; vertelt Floor die sinds kort het marketing team van Flanderijn is komen versterken’. Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe elementen en tools, het optimaliseren van de site-indeling of de laadtijd van de website, 0to9 denkt altijd met ons mee en zorgt ervoor dat onze website voldoet aan de wensen van onze opdrachtgevers en hun klanten.  


Flanderijn en 0to9, een optimale samenwerking

Wist je trouwens dat de naam 0to9 niet zomaar is gekozen? Deze is namelijk een afgeleide van serotonine (5-hydroxytryptamine), een stofje in de hersenen dat vrolijk maakt. En juist dat is wat onze samenwerking met 0to9 zo kenmerkt. Op een positieve en effectieve communicatie creëren!  En dat hopen we ook in de komende jaren met elkaar te kunnen doen. Ook kennismaken met 0to9? Tijdens ons bezoek hebben we een korte video opgenomen die we binnenkort op onze website en de socials publiceren.

Bekijk hun website!