Flanderijn staat bekend om haar betrokkenheid bij diverse stakeholders uit het maatschappelijke werkveld en het onderhouden van een groot aantal samenwerkingsverbanden.

Hiervoor zetten wij verschillende instrumenten in zoals bijvoorbeeld werkbezoeken, die wij regelmatig voor onze stakeholders en andere belangstellenden organiseren. Een waardevolle manier om verbinding te leggen en informatie uit te wisselen.

Zo opende ons kantoor in Amsterdam donderdag 16 november haar deuren,  voor een boeiend werkbezoek in samenwerking met de NVVK.

De NVVK is de grootste branchevereniging voor schuldhulp en financiële dienstverlening. Naast een groot aantal afgevaardigden vanuit de NVVK, , waren ook diverse gasten aanwezig vanuit de gemeenten Amsterdam, Utrecht en Haarlen. Maar ook vanuit het UWV en een aantal zelfstandige schuldhulpverleners was er veel belangstelling om een bezoek te brengen aan ons kantoor in Amsterdam.


Terugkijken op een geslaagd evenement

Wij kijken terug op een zeer geslaagd evenement. De samenwerking met onze ketenpartners en meer specifiek met de gemeente Amsterdam stond tijdens dit werkbezoek centraal. Er was veel ruimte voor interactie en de gasten kregen meer inzicht in de werkwijze van Flanderijn. Een mooie gelegenheid om de verbinding tussen onze doelstellingen en onze partners te benadrukken.


Ontdek de samenwerkingen van Flanderijn

Deze werkbezoeken bieden niet alleen een uitstekende gelegenheid om kennis te delen, maar ook om van elkaar te leren en ervaringen uit te wisselen. Zo worden samenwerkingsverbanden versterkt en persoonlijke relaties verdiept.

Het is goed te zien dat er voor evenementen zoals deze werkbezoeken ook bij samenwerkingspartners veel belangstelling bestaat. Flanderijn beschikt over een breed netwerk met verschillende samenwerkingspartners, waaronder het NVVK. Onze betrokkenheid bij verschillende hulpverleners en maatschappelijke organisaties is immers van groot belang bij het oplossen van schuldsituaties.

Benieuwd met welke organisaties Flanderijn nog meer samenwerkt? Op onze nieuwe infopagina vindt u een handig overzicht van de samenwerkingspartners.

Bekijk onze samenwerkingen