Op dinsdag 4 april jl. vond bij het Flanderijn kantoor in Rotterdam een werkbezoek van gerechtsdeurwaarders en vertegenwoordigers van de ministeries van Justitie uit de westerse Balkanlanden plaats.
 

De KBvG faciliteert in samenwerking met het CILC (Center for International Legal Cooperation) een bezoek van een afvaardiging van vijf Balkanlanden (Albanië, Kosovo, Noord-Macedonië, Montenegro en Servië). Dit maakt deel uit van een driedaags programma waarin de deelnemers uitleg kregen over onze wetgeving en de werkzaamheden van gerechtsdeurwaarders in Nederland. 

Werkbezoek Flanderijn Rotterdam

In de middag bracht de delegatie een werkbezoek op ons kantoor in Rotterdam. Hier hebben wij de gerechtsdeurwaarders en vertegenwoordigers van de ministeries van Justitie een presentatie mogen geven over onze werkwijze. Vervolgens hebben zij een rondleiding gekregen en hebben we het werkbezoek afgesloten met een borrel. Het was een eer om hen een kijkje in de keuken van ons gerechtsdeurwaarderskantoor te mogen geven!

Woensdag bezocht de delegatie gerechtsdeurwaarderskantoor Buik & Van der Horst in Leiden. Zij kregen meer presentaties van onze toezichthouder het Bureau Financieel Toezicht en het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Donderdagmiddag is het bezoek ten einde gekomen. Wij hebben veel opgestoken van het werkbezoek en hopelijk hebben wij onze collega's in de Balkanlanden kunnen inspireren! 

Werkbezoek westerse Balkanlanden Flanderijn

Werkbezoek westerse Balkanlanden Flanderijn

Werkbezoek westerse Balkanlanden Flanderijn