Direct naar de content Direct naar de footer

Werkplezier staat bij Flanderijn voorop!

Werken bij Flanderijn is meer dan een baan alleen! 7 Flanderijn collega's over werkplezier.

Ontmoet Evelien

'Werkplezier begint  voor mij  simpelweg met een "goedemorgen"  bij binnenkomst.  Zo leg je de basis voor een fijne werkdag' aldus  Evelien die sinds een aantal maanden op de afdeling customer relations van Flanderijn  werkzaam is. 

Bij Flanderijn heb ik echt mijn plek gevonden.  Ik heb een hele gevarieerde job met veel vrijheid! Vooral de balans tussen eigen verantwoordelijkheden  en  de doelstellingen welke we als team willen realiseren, levert mij veel werkplezier op.   Net als de informele sfeer op de afdeling en de quality time met elkaar! 

Flanderijn collega's over werkplezier

Werkplezier volgens Denice

Voor mij betekent werkplezier dat ik daadwerkelijk geniet van mijn job. Dat vraagt om een baan met iedere dag nieuwe uitdagingen. Maar wat voor mij echt telt, is mijn fantastische team en de leuke collega's waarmee ik iedere dag mag samenwerken. Dat maakt  mijn werkplezier echt compleet.

Werkplezier volgens Yakoub

Ik waardeer mijn werk bij Flanderijn en wil me verdiepen in het Nederlandse rechtssysteem. Flanderijn biedt volop groeimogelijkheden en een prettige, familiaire werkcultuur die bij me past, met nadruk op goede collegiale relaties en regelmatige activiteiten ter bevordering hiervan.

Werkplezier volgens Shirin

Werkplezier is voor mij ook samen kunnen lachen met  collega's. En dat doen we op de afdeling zorg zeker! Door  met elkaar lief en leed te delen wordt  een positieve sfeer gecreërd en de teamgeest versterkt.  Dit zorgt voor  een plezierige  werkomgeving die Flanderijn onderscheidt van veel andere werkgevers.  

Werkplezier volgens Lucienne

Met elkaar samen een dag  hard werken, gezellig  samen lunchen  én heel veel lol hebben, dat is voor mij werkplezier!  Bij Flanderijn hebben we zo een goede balans gevonden tussen, ambitie, productiviteit en een positieve werkomgeving.   En vooral dat laatste maakt mijn baan  bij Flanderijn zoveel leuker. 

Werkplezier volgens Claudia

Als bedrijf het verschil kunnen maken voor klanten en opdrachtgevers. Dat is waar het bij Flanderijn om draait. Een topbedrijf waar hard werken en lol maken hand in hand gaan met elkaar. Maar ook een bedrijf met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en waar werk en privé in balans is. Juist die mix is voor mij werkplezier! 

Werkplezier volgens Alina

Werkplezier voor mij betekent vooral omringd zijn door gezellige mensen. Ook vind ik het fijn om zelfstandig te kunnen werken. En als  ik soms ondersteuning nodig heb is het geruststellend te weten dat er altijd collega's zijn die willen helpen. Daarnaast vind ik het contact  met klanten heel leuk. Zeker als we samen tot een goeie oplossing komen.

'Door bewust stil te staan bij mijn ervaringen behoud en versterk ik mijn werkplezier' 

Rob Robinson

Rob Robinson is voor vele opdrachtgevers een bekend gezicht. Als  manager tenders is hij al vele jaren de drijvende kracht achter de vele aanbestedingen waar Flanderijn bij betrokken is. ' Werkplezier betekent voor mij energie halen uit taken die ik met plezier en op eigen initiatief uitvoer. Vooral het besef van de positieve impact van mijn werk op de organisatie, is één van mijn belangrijkste drijfveren.  De sterke dynamiek binnen het customer relations team  en het onderlinge vertrouwen geeft mij veel energie', aldus Rob. 

Ben jij ook op zoek naar een  nieuwe baan waar je veel energie van krijgt?   Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's.  Benieuwd?  Ontdek dan onze actuele vacatures.

Ontdek onze actuele vacatures

Geselecteerde filteropties:
Nog geen filter(s) toegepast.
Deze vacatures voldoen aan je selectie: