Contact advocaten

Heeft u een vraag voor onze afdeling ambtelijke dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via 088 209 2108. Wij staan u graag te woord.


Deurwaarder inschakelen: onze voordelen

De werkwijze van Flanderijn biedt voordelen in het hele traject. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

 • Inzichtelijk vanaf de start
  Aan de start van dit traject geven wij een inschatting van de proceskosten en het verhaalsrisico. Als u dat wenst, kunnen we overgaan tot dagvaarding van de wederpartij. In deze fase behandelen wij de zaak ook inhoudelijk voor u.

 • Inbegrepen: juridisch advies
  Onze juridisch adviseurs vertegenwoordigen u of uw organisatie tijdens de procedure. 
  Dit biedt niet alleen gemak: het heeft ook als voordeel dat de overdracht van het dossier snel en secuur verloopt.

 • Advocaten met vakkennis
  Soms is de verplichte vertegenwoordiging van een advocaat noodzakelijk. Flanderijn heeft passende samenwerkingsverbanden in de advocatuur. Onze juristen geven u van tevoren ook een gedegen inschatting van het kostenrisico.

 • Dienstverlening na vonnis
  Doet de rechter uitspraak in uw voordeel? Dan brengt Flanderijn uw doelen binnen handbereik. Bijvoorbeeld door middel van beslaglegging op roerende en onroerende zaken en inkomsten.

 • Verdieping in wederpartij
  De kosten van de tenuitvoerlegging moeten in verhouding blijven tot het te incasseren bedrag. Daarom is gedegen informatie over de financiële positie van de wederpartij essentieel. Indien nodig en gewenst stellen wij voor u een verhaalsinformateur aan.
  Die biedt waardevolle inzichten.

 • Begeleiding tot de laatste stap
  In de laatste fase komt het vaaktot een betalingsregeling. Wij bevestigen de regeling en bewaken de zaak. En als de wederpartij de regeling niet na komt, volgt alsnog tenuitvoerlegging van het vonnis.

Heeft u niet betalende debiteuren? Kies voor de partner die in het hele traject meerwaarde heeft. Als u een terugbelafspraak maakt, kunnen wij onze werkwijze naast uw specifieke behoeftes leggen.