Direct naar de content Direct naar de footer

Lvvp

Nu online! Alles over de gespecialiseerde incasso-services voor leden van de LVVP, de landelijke vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten.

Een betalingsachterstand van uw cliënt omzetten in een betaling. Om dat te bereiken kunt u verschillende wegen bewandelen. Een officiële incassoprocedure is daar één van. Op deze  info-pagina vindt u nu het complete overzicht alle services van Flanderijn en vertellen wij u meer over het No Cure No Pay aanbod dat wij in samenspraak met de LVVP speciaal voor haar  leden hebben samengesteld. 

Ontdek de incasso-services van Flanderijn

Pre-Incasso pakket Flanderijn

Soms helpt een klein duwtje in de rug. Een waarschuwende brief, e-mail of telefoontje aan uw cliënt voordat  een vordering uit handen wordt gegeven is vaak een goede eerste stap. Wij noemen dit de Pre-Incasso fase.  Maar hoe doet u dat en aan welke wettelijke eisen moet uw communicatie voldoen?  Download dan het gratis Pré-Incasso pakket met alle info!

 

  • Inclusief de officiële WIK-brief
  • Gratis adviesgesprek mogelijk
  • U kunt direct zelf aan de slag

 

Naar Pré-Incasso

Minnelijke incasso Flanderijn

Persoonlijk contact staat voorop.  Als u kiest voor een incassoprocedure van Flanderijn starten we met een minnelijk incassotraject. Hiermee proberen onze experts  uw vordering op no cure no pay basis*, te incasseren.  Onze aanpak is door de persoonlijke benadering succesvol!  In meer dan  70% van alle incasso-opdrachten wordt minnelijk betaald. 

 

  • U start gratis een incassotraject
  • Binnen 60 dagen resultaat
  • Wij gaan direct voor u aan de slag

 

Naar Minnelijke Incasso

Als het minnelijk niet lukt, kan als vervolg een gerechtelijke incassoprocedure een goede keuze zijn. De juristen en gerechtsdeurwaarders van Flanderijn zijn gespecialiseerd in het voeren van gerechtelijke procedures en het uitvoeren van vonnissen. Onze juridische experts informeren u graag geheel vrijblijvend tijdens een gratis adviesgesprek.

 

  • Uitstekende incassoresultaten
  • Full-service incassotraject
  • Wij gaan direct voor u aan de slag

 

Naar Gerechtelijke Incasso

HOE VERLOOPT  HET incassotraject? 

U overweegt een incassoprocedure te starten via Flanderijn. Maar hoe verloopt het incassotraject en in welke volgorde wordt het incassoproces doorlopen? 

Bekijk via onderstaande button onze nieuwe infographic. Zo krijgt u niet  alleen meer inzicht in alle stappen binnen het incassoproces maar ook wordt u geinformeerd over de WIK brief. 

Bekijk infographic

LVVP leden profiteren van EXTRA interessante voorwaarden
 
* Leden van de LVVP profiteren bij Flanderijn van extra interessante voorwaarden. Zo wordt uw incassoprocedure behandeld  door een gespecialiseerde incasso-expert en worden vorderingen tot € 150,- in de minnelijke fase als het onze incasso-experts onverhoopt niet lukt om uw vordering te verhalen, op no cure no pay basis behandeld.  Dit betekent dat u  in dat geval verder geen kosten maakt.  Meer weten?Als u - een emailbericht stuurt naar sales @ flanderijn.nl ontvangt u van ons zo snel mogelijk  de voorwaarden voor LVVP leden. Liever persoonlijk contact? Kies dan voor  een online adviesgesprek met één van onze incassoexperts.