Direct naar de content Direct naar de footer

Onze evenementen

Wilt u zich aanmelden voor het volgende online Flanderijn evenement? Het kan via deze pagina. Heeft u een van de live evenementen van Flanderijn gemist? Bekijk ze hier terug.

Bekijk hier onze andere evenementen

Verantwoordelijk Incasseren, Flanderijn

Verantwoordelijk Incasseren, waar stopt het?

In dit tweede live evenement zaten Michel van Leeuwen (directeur en gerechtsdeurwaarder bij Flanderijn) en Jan Dirk Stouten aan tafel met verschillende collega's van Flanderijn. In dit gesprek reflecteren zij op de wil om maatschappelijk te incasseren vanuit schuldeisers en de kosten die hiermee gemoeid gaan.

 

Download

Verantwoordelijke incasseren, Flanderijn

TOZO-regeling terug­vorderen als gemeente, hoe doe je dat verant­woordelijk?

De uitkering en naheffing van de TOZO-regeling is decentraal georganiseerd. Een aantal gemeenten is inmiddels gestart met het narekenen van de rechtmatigheid van een aangevraagde uitkering. De Gemeente Eindhoven heeft hiervoor samen met Flanderijn een methodiek ontwikkeld. In dit live evenement geven we uitleg over dit proces.

 

Download

Verantwoordelijke incasseren, Flanderijn

HET BETAALGEDRAG VAN CONSUMENTEN EN BEDRIJVEN TUSSEN MAART EN OKTOBER 2020

In het eerste Flanderijn Live evenement hebben Michel van Leeuwen (directeur en gerechtsdeurwaarder bij Flanderijn) en Jan Dirk Stout het samen met verschillende collega's van Flanderijn over in hoeverre het betaalgedrag van consumenten en bedrijven veranderd is onder invloed van de Coronacrisis? 

 

Download

Direct aan de slag

Wilt u een incasso starten? Bekijk hoe u eenvoudig een vordering uit handen kan geven.

Incasso starten

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie? Bekijk de mogelijkheden waarop u contact kunt opnemen met ons.

Contact