Direct naar de content Direct naar de footer

Onze evenementen

Flanderijn organiseert regelmatig interessante evenementen, zoals webinars, conferenties en nemen wij ook deel aan verschillende vakbeurzen in heel Nederland. Op deze pagina hebben we de meest recente webinars over verschillende thema's voor u verzameld. Deze kunt u online terugkijken. 

Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige evenementen of webinars? Wij houden u graag op de hoogte! U kunt zich aanmelden middels  het onderstaande formulier op deze pagina.  

Alstublieft! Bekijk hier onze meest recente webinars

Verantwoordelijk incasseren, waar stopt het filmpje

Webinar; Verantwoordelijk Incasseren, waar stopt het?

In dit tweede live evenement zaten Michel van Leeuwen (directeur en gerechtsdeurwaarder bij Flanderijn) en Jan Dirk Stouten aan tafel met verschillende collega's van Flanderijn. In dit gesprek reflecteren zij op de wil om maatschappelijk te incasseren vanuit schuldeisers en de kosten die hiermee gemoeid gaan.

Bekijk webinar 

Bekijk het webinar; TOZO, hoe verantwoordelijk terugvorderen als gemeente?

Webinar; TOZO, hoe verantwoordelijk terugvorderen als gemeente?

De uitkering en naheffing van de TOZO-regeling is decentraal georganiseerd. Een aantal gemeenten is inmiddels gestart met het narekenen van de rechtmatigheid van een aangevraagde uitkering. De Gemeente Eindhoven heeft hiervoor samen met Flanderijn een methodiek ontwikkeld. In dit live evenement geven we uitleg over dit proces.

Bekijk webinar 

webinar van het betaalgedrag van consumenten en bedrijven 2020

Webinar; Het betaalbedrag van consumenten en bedrijven 2020

In het eerste Flanderijn Live evenement hebben Michel van Leeuwen (directeur en gerechtsdeurwaarder bij Flanderijn) en Jan Dirk Stout het samen met verschillende collega's van Flanderijn over in hoeverre het betaalgedrag van consumenten en bedrijven veranderd is onder invloed van de Coronacrisis? 

Bekijk webinar