Direct naar de content Direct naar de footer

Wij ondervinden momenteel een iDEAL-storing. U kunt uw betaling ook overmaken naar rekeningnummer NL74INGB0693560134 met vermelding van uw dossiernummer als betalingskenmerk.

Flanderijn Live!

Leveranciers vragen steeds meer om een incasso-aanpak waarbij klantbelang een centrale rol speelt. Maar hoe ver gaan we op het gebied van verantwoord incasseren? In ons webinar van 11 maart gingen wij in gesprek over toekomstgerichte en duurzame oplossingen.

"Verantwoordelijk incasseren, waar stopt het?"

In opvolging van ons eerste "Flanderijn Live" event over het betaalgedrag van consumenten en bedrijven tijdens het begin van de coronacrisis, bespreken we in dit tweede webinar onze nieuwste inzichten op het gebied van Sociaal Verantwoord Incasseren. 

In deze versie van "Flanderijn Live" hebben we het onder andere over:

In dit tweede live evenement zaten Michel van Leeuwen (directeur en gerechtsdeurwaarder bij Flanderijn) en Jan Dirk Stouten aan tafel met verschillende collega's van Flanderijn. In dit gesprek reflecteren zij op de wil om maatschappelijk te incasseren vanuit schuldeisers en de kosten die hiermee gemoeid gaan.

  • Gerrit van Eck (CFO) geeft inzicht in de opbrengsten en kosten van verschillende incassoprocedures.
  • Marieke Boon (MVO Officer en gerechtsdeurwaarder) vertelt over de dagelijkse praktijk waarin Maatschappelijk Verantwoord Incasseren moet passen.

Daarnaast zijn er ook bijdragen van onder andere:

✓ Bart van Gerven (voorzitter bij SRCM)

✓ Casper Sonnega (VVCM)

✓ Wouter Weijenborg (manager debiteuren en polis bij Menzis)

✓ Richard van Westenbrugge (procescoördinator incasso bij Woonbron)