De Credit Expo is het jaarlijks kennis-en netwerkevent voor credit managers en creditmanagementorganisaties. Nadat de editie in 2020 door corona niet heeft plaatsgevonden was er nu weer een goed bezocht event in ’s-Hertogenbosch. Ook wij waren daar met een stand aanwezig.

Vanuit welke ambitie stonden we daar?
Flanderijn ontvangt jaarlijks meer dan 500.000 betalingsachterstanden uit het vaste lasten pakket van consumenten en bedrijven. We zijn benieuwd waar uw interesse naar uitgaat wanneer het gaat om het door ons geïnspireerd worden op de CreditExpo:

  1. Demonstratie over ons zelf ontwikkelde creditmanagementpakket FLIDS (technische presentatie)
  2. Presentatie over data-inzichten met betrekking tot bepaalde doelgroepen (actuele weergave van verhaalsposities van klanten en hun gedrag afhankelijk van het type betalingsachterstand)
  3. Presentatie over outsourcingsmogelijkheden met betrekking tot handeling (de procesflows blijven in uw beheer, de menselijke maat besteedt u uit)

Mocht u geen of te weinig gelegenheid hebben gehad om met ons in contact te komen tijdens deze drukke dag, bericht u ons dan via sales@flanderijn.nl?

Met vriendelijke groet,


Sara Mooi
CCO