Het is alweer een aantal maanden geleden dat Flanderijn de campagne: ´Tot hier. En nu verder.´ heeft gelanceerd. Maar heeft ons geinspireerd om een dergelijke campagne te ontwikkelen? 

Dat is vooral de onzekere tijd waarin we leven. Een tijd waarin samenwerking en vertrouwen de sleutels zijn tot een schuldzorgvrije maatschappij. Dat vraagt om een volgende stap, waarin wij als Flanderijn samen met onze opdrachtgevers het voortouw nemen. Dat doen we met de campagne: Tot hier. En nu verder.

Wij zijn van mening dat het voorkomen en oplossen van betalingsachterstanden een gezamenlijke verantwoordelijkheid moet zijn. Daarbij spelen niet alleen de klanten met een betalingsachterstand, maar ook schuldeisers, gerechtsdeurwaarders, hulpverleners, werkgevers, politiek en maatschappelijke organisaties een rol.  In onze nieuwe campagne: 'Tot hier. En nu verder.', delen wij onze visie en inspirerende verhalen uit onze dagelijkse praktijk. Zo proberen we een bijdrage te leveren aan het beheersbaar houden van de schuldenproblematiek. 

Benieuwd naar onze campagne 'Tot hier. En nu verder.'?

Over campagne