Flanderijn is door Sprout/MT1000 verkozen tot één van de beste zakelijke dienstverleners van 2022 in de categorie credit management, factoring en incasso. Dat wordt mogelijk gemaakt door de mensen waarmee we samenwerken, onze collega's, opdrachtgevers en klanten. 'Daar zijn wij trots op!', aldus Flanderijn.
 

Een full-service organisatie op het gebied van creditmanagement

Flanderijn is van oorsprong een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie en bestaat al sinds 1948. In de afgelopen jaren heeft Flanderijn zich ontwikkeld tot een full-service organisatie op het gebied van creditmanagement, betalingsbeheer en administratieve ondersteuning. Met ruim 600 collega’s zet Flanderijn zich elke dag met succes in om zowel schuldeisers als schuldenaren zo goed mogelijk te helpen.

Naast incasso- en gerechtsdeurwaarderstaken ondersteunt Flanderijn bedrijven in hun debiteurenbeheer, geven wij juridisch advies en voeren gerechtelijke procedures uit. Daarnaast zijn wij actief in detachering en ondersteunen wij bedrijven met hun klantcontactcenter en administratieve taken. Ook werkt Flanderijn nauw samen met een aantal gerenommeerde partijen op het gebied van schuldhulpverlening, detachering en online betalingsverkeer.
 

Beste dienstverleners 2022

De MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwailiteit en populairteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Ook in 2021 werd Flanderijn verkozen tot één van de beste dienstverleners. In 2022 scoort Flanderijn opnieuw goed op de volgende inhoudelijke aspecten: 'Net Promotor Score'(waarschijnlijkheid dat deze diensterlener(s) worden aanbevolen aan een vriend of collega), 'Klantgerichtheid', 'Productleiderschap' en 'Kwaliteit van uitvoering'. Flanderijn is samen met o.a. Atradius, ABN AMRO, GGN en Euler Hermes verkozen tot de beste dienstverleners van 2022.

Dit onderzoek naar de meest gewaardeerde dienstverleners van Nederland werd uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation. Een panel van zakelijke beslissers werd uitgenodigd om hun ervaringen te delen over de bedrijven waar zij de laatste drie jaar zaken mee deden. In totaal beoordeelden 4.898 respondenten 2.121 verschillende bedrijven. Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven.