Op weg naar passende hulp voor iedereen

Dit najaar lanceert Geldfit een campagne om mensen via Geldfit meer grip op hun geld te geven. Met een uitgebreid mediaoffensief, dat in samenwerking met verschillende partners waaronder Flanderijn wordt uitgerold, proberen we te voorkomen dat mensen in financiële problemen raken.
 

Samenwerking Flanderijn & Geldfit

De samenwerking tussen Geldfit en Flanderijn bestaat inmiddels al bijna 4 jaar. Flanderijn wijst klanten met betalingsproblemen via verschillende kanalen op de mogelijkheden die Geldfit aanbiedt. In de nieuwe najaarscampagne staan 3-handige hulpmiddelen centraal.
 

Inzicht in de financiële situatie met de Geldfit Test

Één van de hulpmiddelen die Geldfit aanbiedt, is de Geldfit-test. Deze eenvoudige, anonieme test stelt deelnemers in staat om in slechts 2 minuten inzicht te krijgen in hun financiële situatie. Door een reeks vragen te beantwoorden, krijgt men een duidelijk beeld van waar men nu staat. Daarnaast ontvangen deelnemers handige tips. De test van Geldfit is gratis en zonder verdere verplichtingen.

Doe de Geldfit test
 

Potjes check

De Geldfit Potjes Check is een handige tool die speciaal is ontworpen om te helpen ontdekken welke financiële regelingen en subsidies u kunt aanvragen. Het kan soms een behoorlijke uitdaging zijn om door de bomen het bos te zien als het gaat om de vele beschikbare financiële steunmaatregelen, maar met de Potjes Check wordt dat een stuk eenvoudiger.

Via deze online tool op Geldfit.nl ontdekken mensen voor welke toeslagen en regelingen ze in aanmerking kunnen komen. Zo wordt snel duidelijk of men in aanmerking komt voor bijvoorbeeld zorgtoeslag, huurtoeslag of kinderopvangtoeslag. Ook wordt er gekeken of er speciale regelingen zijn voor studiefinanciering of schuldhulpverlening die de financiële last kunnen verlichten. De Potjes Check geeft snel en overzichtelijk antwoord op deze vragen.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor toeslagen? De Potjes Check staat nu online!

Online Potjes Check
 

Geldfit zakelijk

Ondernemers worden in deze financieel uitdagende tijden geconfronteerd met meerdere uitdagingen. Het is dan ook hier essentieel om de vinger aan de pols te houden en financiële stabiliteit te waarborgen.

Geldfit helpt ook ondernemers om financieel fit te blijven of weer te worden. Zeker in de huidige tijd, waar veel ondernemers geconfronteerd worden met sterk oplopende rente, stijgende energieprijzen, toenemende inflatie en de naweeën van corona, is extra hulp en ondersteuning welkom.

Geldfit zakelijk
 

Het Verhaal van Frank: Een succesvolle wending dankzij geldfit

Zo ook voor Frank, een ondernemer die hard werd getroffen door de financiële gevolgen van de coronacrisis en belandde in een benarde financiële situatie. Zijn bedrijf had te maken met schulden en onzekerheid over de toekomst. Toen ontdekte hij Geldfit Zakelijk. Het platform bood hem de tools en de begeleiding die hij nodig had om zijn financiën onder controle te krijgen en zijn bedrijf weer op de rails te krijgen. Frank is nu op weg naar een gezonde financiële toekomst en dat is mede te danken aan Geldfit Zakelijk.


Ontdek Geldfit Zakelijk

Op Geldfit Zakelijk zijn niet alleen inspirerende ervaringsverhalen van ondernemers zoals Frank te lezen, er zijn ook een aantal handige tools beschikbaar die ondernemers kunnen ondersteunen. Zo biedt Geldfit Zakelijk ondernemers de mogelijkheid om een gratis adviesgesprek aan te vragen, waarbij de financiële situatie in kaart wordt gebracht en mogelijke oplossingen worden besproken. Ook van de Geldfit Zakelijk test, een praktische online tool waarmee ondernemers direct inzicht krijgen in hun situatie, wordt veel gebruik gemaakt.

Flanderijn is een trotse partner van Geldfit. Samen werken we aan een financieel gezonde toekomst voor iedereen. Geldfit is er ook voor u.

Geldfit.nl