Het team van Flanderijn kijkt terug op een succesvolle Nationale Werkbezoekdag!

De Nationale Werkbezoekdag is een initiatief van Jobon. Een dag waarop verschillende bedrijven en organisaties, waaronder ook Flanderijn, hun deuren openen om belangstellenden op een laagdrempelige manier kennis te kunnen laten maken met hun bedrijf, de activiteiten en op een informele wijze ook de sfeer te kunnen proeven.


Wat is nationale werkbezoekdag?

Dit initiatief komt tot stand door een samenwerking van vier organisaties: de Inspectie SZW van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, JobOn, UWV en het Instituut GAK. Het is inmiddels de 11e editie van deze nationale dag. Ook Flanderijn heeft aan de Nationale Werkbezoekdag deelgenomen.

Voor het team van Flanderijn was deze editie van de Nationale Werkbezoekdag dé gelegenheid om ons werk en onze passie te delen met anderen, te laten zien wie we zijn en wat we doen. Door onze deuren open te stellen, hebben we anderen een inkijk gegeven in onze organisatie en bezoekers de kans geboden om meer te weten te komen over wat Flanderijn zo uniek maakt. Daarnaast was er ruimte om één op één met Sabrina van HR van gedachten te wisselen over de actuele vacatures binnen Flanderijn.


Werken bij Flanderijn

Flanderijn is van oorsprong een incasso- en gerechtsdeurwaarder en viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. In de afgelopen 75 jaar heeft Flanderijn zich ontwikkeld tot een full-service organisatie op het gebied van creditmanagement, betalingsbeheer en administratieve ondersteuning. Dat doen we met ruim 600 collega’s vanuit 9 vestigingen in Nederland en in België. En iedere dag met héél veel plezier.

Bedrijven die van de services van Flanderijn gebruik maken vind je o.a. binnen het MKB grootbedrijf, overheden, woningcorporaties en zorgverzekeraars. In totaal zijn wij actief in maar liefst 9 verschillende pijlers.

Het is vooral onze werkwijze die ons onderscheidt. Onze opdrachtgevers waarderen onze verantwoorde wijze van incasseren. Ons uitgangspunt is om onnodige kosten voor onze klanten te voorkomen. Dat betekent klanten oplossingsgericht, respect- en begripvol te woord staan. Maar ook een goed advies proberen te geven en klanten met (mogelijk) problematische schulden op weg te helpen richting de juiste hulp.


Niet zomaar een baan

Werken bij Flanderijn is dan ook niet zomaar een baan, het is een baan waar je echt iets aan kunt toevoegen! Voor de meeste collega’s is juist dat een reden om voor een carrière bij Flanderijn te kiezen.  Maar ook de plezierige werksfeer, de doorgroeimogelijkheden en ruimte voor initiatief worden gewaardeerd.

Ongeacht of je aan het begin van je loopbaan staat of al jarenlange ervaring hebt, bij Flanderijn is er altijd ruimte voor professionele ontwikkeling en groei. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke groei en bieden werknemers de middelen en ondersteuning die ze nodig hebben om te kunnen excelleren binnen hun vakgebied.


Tijdelijk Noodfonds Energie

Flanderijn heeft op dit moment verschillende leuke vacatures beschikbaar. Wat dacht je een tijdelijke baan als klanten service medewerker voor het Noodfonds?  Flanderijn is ook deze keer als partner bij het Noodfonds Energie betrokken en zoekt voor haar Noodfonds team nieuwe collega’s. Een unieke kans om bij te dragen aan dit prachtig initiatief waarmee huishoudens die getroffen zijn door een hoge energierekening worden ondersteund.  .

Het Noodfonds Energie is door het kabinet opgericht om te voorkomen dat huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening, energieschulden opbouwen. Ook voor de winter 2023/2024 wordt het Noodfonds opnieuw geopend. Het team van Flanderijn zorgt ervoor dat zoveel mogelijk huishoudens hun weg naar het Noodfonds vinden.

Bekijk hier de vacature


Ontdek jouw mogelijkheden bij Flanderijn!

Heb jij een passie voor de credit management branche? Bij Flanderijn gaan we graag samenwerkingen aan met ondernemende en vooral positief ingestelde professionals. Dus ben jij op zoek naar een leuke nieuwe baan? Neem dan snel contact op met onze recruiter Jenise (info@flanderijn.nl) maar je kunt natuurlijk ook direct ons actuele vacatureaanbod bekijken. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar jou!

Bekijk hier alle vacatures