Samenwerking Flanderijn en Geldfit

Geldfit vormt een samenwerkingsverband tussen Nederlandse gemeenten, ondernemers en verschillende hulporganisaties binnen de Nederlandse Schuldhulproute. Flanderijn is al jarenlang als partner bij Geldfit betrokken. Het hoofddoel van deze samenwerking is om ondersteuning te bieden aan particulieren en ondernemers die moeilijkheden ondervinden op financieel gebied. Hiervoor heeft Geldfit verschillende initiatieven ontwikkeld. Eén daarvan is Geldfit Zakelijk.


Geldfit Zakelijk; Hulp voor ondernemers

Ook binnen onze praktijk zien we dat veel ondernemers te maken hebben met betaalachterstanden of andere financiële problemen. De impact van corona, de hoge inflatie en de stijgende energieprijzen is groot.

Op Geldfit Zakelijk kunt u als ondernemer eenvoudig terecht voor hulp bij uw financiële situatie. Via een (anonieme) online test krijgt u direct inzicht hoe uw onderneming er financieel voor staat. Ook vindt u op Geldfit Zakelijk een handig overzicht van organisaties waar u als ondernemer terecht kunt voor hulp. Met links naar websites met handige tips, organisaties, online begeleiding of hulp van andere ondernemers helpt Geldfit Zakelijk u om uw onderneming financieel fit te maken en te houden.

Daarnaast vindt u op Geldfit Zakelijk ook een aantal ervaringsverhalen van ondernemers zoals het verhaal van Frank. Een inspirerend verhaal dat ook laat zien hoe belangrijk het is om bij problemen vroegtijdig om te hulp vragen. En vooral dat laatste wil Flanderijn als partner extra onder de aandacht te brengen.


Nieuwe Geldfit Zakelijk pagina Live!

Op Flanderijn.nl vinden ondernemers vanaf nu een handig overzicht van alle mogelijkheden die Geldfit Zakelijk biedt. Met de lancering van deze speciale Geldfit Zakelijk pagina belichten wij de verschillende tools van Geldfit, waar ondernemers gebruik van kunnen maken.


4-handige tools speciaal voor ondernemers

Op onze nieuwe Geldfit zakelijk pagina hebben we 4 verschillende tools extra uitgelicht.

Geldfit zakelijk test: Met deze handige Zakelijke Test van Geldfit kunt u nu heel eenvoudig checken hoe fit de geldzaken van uw bedrijf zijn. In 2 minuten krijgt u inzicht in uw situatie en krijgt u gratis tips van de Geldfit experts.

Gratis advies gesprek: Geldfit biedt een onafhankelijk luisterend oor! U kunt gratis een adviesgesprek inplannen met een ondernemersadviseur van Geldfit.

Aflossing Coronabelastingschuld: Geldfit helpt ondernemers met advies en ondersteuning voor aflossing van de coronabelastingschuld, inclusief praktische tips en beschikbare hulpmiddelen.

Tip: Boekhouding op orde: Geldfit deelt op haar website 5-handige tips voor een beter georganiseerde boekhouding.  Wel zo makkelijk  als u straks aangifte moet doen bij de Belastingdienst of uw boekhouding verder wilt optimaliseren.


Wilt u meer informatie? Bekijk dan snel de Geldfit Zakelijk pagina!