Op 1 april 2021 verhuist het Flanderijn-kantoor in Apeldoorn naar het adres Vliegend Hertlaan 97 in Utrecht.

Redenen
De belangrijkste reden hiervoor is dat de regionale aanwezigheid steeds minder belangrijk is. Het aantal bezoeken door klanten (schuldenaren) aan het kantoor in Apeldoorn is erg laag. Dat was de laatste jaren al zo en is tijdens de coronaperiode nog verder verminderd. Bijna alle klanten gebruiken de telefoon of videobellen voor persoonlijk contact met onze medewerkers of gebruiken e-mail, Messenger of het contactformulier op de website om met ons in contact te komen. Ook veel overleggen met opdrachtgevers en stakeholders gaan nu digitaal. Het is de verwachting dat dit ook in de toekomst zo zal blijven. Daarnaast werken veel medewerkers van Flanderijn sinds het uitbreken van de coronacrisis voor een groot deel vanuit huis en de ervaringen daarmee zijn goed.
 

Naar Utrecht
We verhuizen de activiteiten van ons kantoor Apeldoorn naar ons kantoor in Utrecht. Daar zijn we sinds een paar jaar gevestigd. De collega’s van ons kantoor in Apeldoorn volgen hun werkzaamheden naar ons kantoor in Utrecht. Zij blijven als behandelaar verbonden aan de huidige opdrachten.

Sluitingsdatum
De verwachte sluitingsdatum van ons kantoor aan de Steenbokstraat 15 in Apeldoorn is 1 april 2021. De medewerkers van Apeldoorn blijven bereikbaar op de bekende telefoonnummers en e-mailadressen. Uiteraard doen wij ons best de gevolgen voor opdrachtgevers, klanten en medewerkers beperkt te houden.