Met 9 eigen kantoren in Nederland én een internationale incassotak vanuit Antwerpen (BE) zitten wij eigenlijk altijd in de buurt van uw klant of zijn we in staat om de klant in eigen moedertaal te woord te staan. Met alle digitalisering lijkt dat niet belangrijk, want online het tegenwoordig het toverwoord, maar niks is minder waar.

Want hoewel Nederland een klein land is zijn er regionaal toch veel verschillen. Accent, dialect, omgang, elk deel van het land heeft zo zijn eigen gebruiken. De weg naar een betaaloplossing begint bij laagdrempelig communiceren voor de klant. Flanderijn weet dit als geen ander.

Daarnaast rijden wij gemiddeld één keer in de tien dagen in elke straat in Nederland, ook in de kleinere dorpen. Wanneer dit wenselijk is kunnen we ook een vinger aan de pols houden en leggen we een huisbezoek af. Op deze manier weten we wat er speelt achter de voordeur en kunnen we onze aanpak hierop aanpassen. Hiermee zorgen we er voor dat we de snelheid in het traject houden en verhogen we succesratio in uw dossier. Daarnaast voorkomen we onnodige kosten wanneer we zien dat het voeren van een procedure geen zin heeft vanwege een gebrek aan middelen.

Direct incasso starten?

Incasso starten