Direct naar de content Direct naar de footer

vacatures credit management-bancaire sector

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waarin je veel contact hebt met klanten van de grootbanken? Ontdek dan jouw mogelijkheden bij Flanderijn!

Bekijk vacatures

Nieuwe vacatures online!

Bij Flanderijn gaan we graag samenwerkingen aan met ondernemende  en vooral positief ingestelde professionals. Ook binnen de afdeling Bancair hebben we regelmatig plaats voor enthousiaste collega's die klanten van onze opdrachtgevers helpen betalen!   Meer weten? Lees dan snel verder. 

Even voorstellen

Op zoek naar een leuke baan bij Flanderijn? Team Bancaire Diensten is benieuwd naar jou!

Klanten helpen betalen. Dat is wat wij iedere dag voor onze opdrachtgevers, de grootbanken, met 65 enthousiaste collega's met héél veel plezier doen. 

Wij hebben hiervoor de  afdeling consumptief krediet en de afdeling bijzonder beheer ingericht.  Dat biedt mooie kansen voor zowel starters als meer ervaren professionals  die een volgende stap willen maken.  Nieuwe collega's met bijvoorbeeld een bancaire achtergrond. Maar ook als je over werkervaring  in de makelaardij beschikt of bij een notaris hebt gewerkt heb je op de afdeling Bancair van Flanderijn  zeker mogelijkheden!  Benieuwd met wie jij straks misschien  gaat samenwerken? Wij stellen hieronder alvast 5  collega's van de afdeling Bancair en Bijzonder Beheer aan je voor. 

Ontdek jouw mogelijkheden bij Flanderijn.

Ontmoet Alina

Het leukste aan mijn baan als junior incassomedewerker vind ik de afwisseling.  Het ene moment spreek ik  met de klanten om samen een oplossing te vinden, aan de andere kant onderhoud ik contacten met  bewindvoerders en schuldhulpverlening.

Connect met Alinah

Ontdek jouw mogelijkheden bij Flanderijn Bancaire Diensten

Ontmoet Diane

Iedere dag opnieuw  met elkaar kijken hoe wij de klanten van de grootbanken kunnen helpen financieel weer fit te worden. Dat is het credo van Diane die als ketenmanager bij Flanderijn verantwoordelijk is voor het bancaire en consumptieve team. 

Connect met Diane

Op zoek naar een leuke baan bij Flanderijn? Tess is op zoek naar nieuwe collega

Ontmoet Tess

Ik vind het altijd een succes-moment als het gelukt is een oplossing te vinden waar de klant (en de bank) tevreden en geholpen mee zijn. Daarnaast heb ik op de afdeling Bijzonder Beheer een heel gezellig team. Ook dat zorgt voor een hoop werkplezier!

Connect met Tess

Net als Fares carriere maken in de creditmanagement branche?  Bekijk de vacatures van Flanderijn Bancair.

FARES

Trots op de stappen die ik heB GEMAAKT!

Flanderijn is een organisatie die voor iedereen die wil kansen biedt. Het verhaal van Flanderijn collega Fares is daar een goed voorbeeld van. Een aantal jaren geleden gestart als junior incassomedewerker, vervolgens doorgegroeid naar een senior functie en sinds 2020 met veel plezier werkzaam als I & Q professional  op de afdeling bijzonder beheer.  Een superleuke uitdaging die heel goed past bij mijn visie op kwaliteit en waar ik met mijn coachingsvaardigheden echt iets kan toevoegen.  

Vind jij een fijne werksfeer ook zo belangrijk?

Een goede werksfeer. Ook dat maakt werken bij Flanderijn bijzonder,

De keuze voor een nieuwe werkgever kan  best een lastige zijn. Zo spelen zaken als  carriéremogelijkheden, maatschappelijke betrokkenheid en baanzekerheid een rol bij de keuze die je maakt. Maar dat niet alleen want ook een fijne  werksfeer is voor veel  mensen  erg belangrijk.

Bij Flanderijn zijn wij supertrots op de fijne werksfeer.  Iets dat we in de afgelopen jaren met elkaar  hebben neergezet.  Juist die fijne werksfeer maakt dat we elkaar iedere dag opnieuw inspireren, motiveren en samen mooie successen boeken.   Claudia,  teammanager  Bijzonder Beheer,  en haar collega Alina nodigen  je graag uit voor een kop koffie zodat je  de positieve vibe van Flanderijn zelf kunt ervaren!

Een baan die ertoe doet

Lees alles over de Flanderijn campagne Tot hier En nu verder

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is, net als binnen de pensioensector, een integraal onderdeel van de  bedrijfsvoering. Zo hebben we vorig jaar de campagne: 'Tot hier. En nu verder.gelanceerd waarmee wij stakeholders binnen de keten willen inspireren en vooral oproepen  tot samenwerking. Want alleen door samen te werken binnen de keten kunnen we de schuldenproblematiek beheersbaar houden. 

De campagne 'Tot hier. En nu verder.' is slechts één van de vele initiatieven waar jij als Flanderijn collega het verschil mee kunt maken! Kies bijvoorbeeld voor een rol als schuldrustcoach of geef  samen met de Flanderijn Foundation en ONSbank, jongeren weer uitzicht op een toekomst zonder schulden. 

Op de afdeling Bancair ben je  (na een inwerkperiode) verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille.  Je behandelt  de trajecten zelfstandig van a tot z en onderhoudt hiervoor contacten met verschillende partijen. Je bent dus betrokken bij het gehele invorderingstraject. 

Het behoud van een goede uitstekende relatie met onze opdrachtgevers, de grootbanken, en hun klanten staat centraal  in onze werkwijze.  Je helpt klanten betalen maar hebt  zeker ook oog voor eventuele problemen. Dat vraagt om een begrip  en  daadkracht!

Als je op de afdeling Bancair van Flanderijn werkt, is geen dag hetzelfde!  Je bent procesbegeleider, stelt het behandelplan op en  bepaalt (zelfstandig) een eventuele verkoopstrategie. En dat allemaal op een afdeling met héél veel vakkennis die we graag met je delen!

Wanneer de klant de grip dreigt kwijt te raken, bijvoorbeeld in  een schuldensituatie, biedt Flanderijn casemanagement aan. Een unieke  service die je kunt inzetten en waarmee de casemanager  samen met de klant in veel gevallen tot een duurzame (betaal)oplossing kan komen.

Werken voor de 4 grootbanken

Meer dan een goed salaris

Premievrij pensioen

Een goed pensioen voor later is een prettig vooruitzicht. Bij Flanderijn profiteer je van een bijzonder aantrekkelijke pensioenregeling. De volledige pensioenpremie wordt door ons betaald. Zo bouw je premievrij pensioen op.  

13de maand in december

Als je bij Flanderijn een vaste arbeidsovereenkomst hebt kun je, naast een aantrekkelijk salaris,  ook rekenen op een 13de maand.  Die wordt in december uitgekeerd. Zo maken we de feestdagen extra gezellig. 

Vergoeding reiskosten

Voor collega's die met het OV of met de auto naar kantoor komen kennen we bij Flanderijn een aantrekkelijke  tegemoetkoming in de reiskosten.  Deze stellen we samen met jou en binnen de wettelijke kaders vast. 

Individueel opleidingsbudget

Flanderijn stelt voor medewerkers jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar. Dit kun je inzetten om een leuke workshop of opleiding te volgen.  Maar je kunt natuurlijk ook kiezen uit het  ruime aanbod Flanderijn trainingen.  

Hybride werken bij Flanderijn - Ontdek jouw mogelijkheden

Hybride werken

Bij Flanderijn kun je afhankelijk van de functie in overleg  kiezen voor een combinatie van een één of twee vaste thuiswerkdagen  (bij een full-time dienstverband). De overige dagen zijn we gezellig met het team op kantoor in hartje Rotterdam of in Venray. Beide kantoren zijn overigens erg goed met het OV is te bereiken. 

Daarnaast kennen we bij Flanderijn een méér dan uitstekende vakantiedagenregeling.  Bij een full-time dienstverband heb je maar liefst 30 vrije dagen. Zo heb je altijd voldoende dagen voor een spontaan dagje shoppen of een gezellig weekendje weg. 

Je voelt je snel bij ons thuis

Onboarding Flanderijn

Onboarding

De eerste werkdag is voor iedereen spannend. Bij Flanderijn besteden we daarom veel aandacht aan een uitgebreid onboarding programma.  Doordat wij dit specifiek op jouw nieuwe functie afstemmen voel je je snel bij ons thuis.  

Introductiedag Flanderijn nieuwe collega

Introductiedag

Voor alle nieuwe Flanderijn collega's organiseren we iedere maand een speciale introductiedag. Hier kun je in een informele sfeer kennismaken met collega's, leer je de organisatie kennen en vertellen we je alles over de  wereld van credit management. 

Leuke activiteiten

Van de maandelijkse vrijdagmiddagborrel bij Jazzcafé Dizzy, samen met het team naar  de Rotterdamse Dakendagen tot ons legendarische  jaarfeest. Bij Flanderijn worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. 

JOUW SOLLICITATIE

Als je bij Flanderijn solliciteert op één van de leuke  functies van de afdeling Bancair  is de kans groot dat je Jenise gaat ontmoeten. Jenise is één van de recruiters binnen Flanderijn. Samen met haar collega's  neemt zij jouw sollicitatie snel in behandeling.  Als wij een match zien nodigen wij je uit voor een (online) kennismakingsgesprek.  Het eventuele tweede en derde gesprek doen we live op locatie.  Je zit dan aan tafel met de manager van de afdeling. Soms schuift er ook nog een collega aan. Zo kun je alvast de sfeer proeven en kunnen wij elkaar beter leren kennen.  Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Als eerste op de hoogte?

Misschien ben je nog niet toe aan een volgende stap of hebben we nu  geen passende vacature beschikbaar. In de komende periode hebben we weer een groot aantal interessante projecten in de planning staan.  Met onze handige Job Allert service ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe vacatures binnen het vakgebied dat bij jou past.  Schrijf je snel in en ontvang de nieuwste Flanderijn vacatures in jouw mailbox. 

Ja, stuur mij een Job Alert

Vacature(s) vakgebied bancair

Geselecteerde filteropties:
Nog geen filter(s) toegepast.
Deze vacatures voldoen aan je selectie: