Direct naar de content Direct naar de footer

credit management vacatures pensioenen

Heb jij passie voor de credit management branche? Ontdek dan jouw mogelijkheden binnen de pijler pensioenen bij Flanderijn!

Bekijk alle vacatures

Solliciteer nu online!

Bij Flanderijn gaan we graag samenwerkingen aan met ondernemende  en vooral positief ingestelde professionals. Ook binnen de afdeling Pensioenen  hebben we regelmatig plaats voor enthousiaste collega's die voor onze opdrachtgevers, de grote pensioenfondsen van Nederland,  mooie resultaten behalen!   Meer weten? Lees dan snel verder. 

Even voorstellen

Ontdek jouw mogelijkheden bij Flanderijn afdeling pensioenen

Klanten helpen betalen. Dat is wat wij iedere dag voor onze opdrachtgevers, de grote pensioenfondsen, met héél veel plezier en succes doen.  Een compacte  afdeling met ruim 30 collega's die jaar op jaar een hoge tevredenheid onder onze opdrachtgevers realiseert. En daar zijn wij best trots op! 

Voor de toekomst hebben we nog veel meer plannen. En dat betekent, ondanks dat de afdeling Pensioenen  weinig verloop kent, mooie kansen voor zowel starters als meer ervaren professionals  die een volgende stap willen maken.  Nieuwe collega's die passen in een B2B omgeving  en de taal van de ondernemer spreken. Benieuwd met wie jij straks misschien gaat samenwerken? Wij stellen alvast 4  collega's van de afdeling Pensioenen aan je voor. 

Wordt jij benninenkort de nieuwe collega van Robert van Flanderijn?

Ontmoet Robert

Altijd vrolijk, een echte teamspeler en al meer dan 20  jaar één van onze vaste teamleden.  Dat is Robert, I&Q professional bij Flanderijn.  Een specialist  binnen het vakgebied pensioenen die jou graag snel wegwijs maakt!

Connect met Robert >

wordt jij de nieuwe collega van Demi van Flanderijn?

Ontmoet Demi

De Nationale Werkbezoekdag inspireerde Demi om vanuit de GGZ de overstap te maken naar Flanderijn. Op de afdeling pensioenen vond ze een nieuwe uitdaging als klantmedewerker incasso met ruimte voor specialisatie.

Connect met Demi >

Tom Flanderijn. één van de gezichten op de afdeling pensioenen van Flanderijn

Ontmoet Tom

Tom is de jongste telg binnen het familiebedrijf.  Net gestart met de Deurwaarders opleiding en binnen Flanderijn al ervaring opgedaan op verschillende afdelingen.  Op de afdeling Pensioenen heeft hij z'n draai gevonden.

Connect met Tom >

Wordt Simone van Flanderijn binnenkort jouw nieuwe collega? Ontdek de Flanderijn vacatures afdeling Pensioenen

Ontmoet Simone

Simone heeft zich  als senior klantmedewerker incasso op de afdeling pensioenen o.a. gespecialiseerd in vorderingen binnen de branches  architectuur en bouw.  Een uitdagende functie die past bij haar ambitie.

Connect met Simone>

Een baan die ertoe doet

Lees alles over de Flanderijn campagne Tot hier En nu verder

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is, net als binnen de pensioensector, een integraal onderdeel van de  bedrijfsvoering. Zo hebben we vorig jaar de campagne: 'Tot hier. En nu verder.gelanceerd waarmee wij stakeholders binnen de keten willen inspireren en vooral oproepen  tot samenwerking. Want alleen door samen te werken binnen de keten kunnen we de schuldenproblematiek beheersbaar houden. 

De campagne 'Tot hier. En nu verder.' is slechts één van de vele initiatieven waar jij als Flanderijn collega het verschil mee kunt maken! Kies bijvoorbeeld voor een rol als schuldrustcoach of geef  samen met de Flanderijn Foundation en ONSbank, jongeren weer uitzicht op een toekomst zonder schulden. 

Op de afdeling Pensioenen ben je  (na een inwerkperiode) verantwoordelijk voor jouw eigen portefeuille.  Je behandelt  de trajecten zelfstandig van a tot z en onderhoudt hiervoor contacten met verschillende partijen. Je bent dus betrokken bij het gehele invorderingstraject. 

Het behoud van een goede klantrelatie en het bewaken van het imago van de pensioenuitvoerders staat centraal  in onze werkwijze.  Je helpt klanten betalen maar hebt  zeker ook oog voor eventuele problemen. Dat vraagt om een begripvolle instelling en  daadkracht! 

Als je op de afdeling Pensioenen van Flanderijn werkt, bouw je snel een eigen netwerk op.  Zo onderhoud je in de eerste plaats uitstekende contacten met onze klanten, de pensioenuitvoerders.  Maar je spreekt vooral de ondernemers en hun adviseurs zoals bijvoorbeeld advocaten. 

Pensioenfondsen melden zich bij ons om achterstallige (pensioen) premies voor hen te incasseren. Daarbij besteden we veel aandacht aan het minnelijke traject.  Zo beperken we kosten voor de ondernemer, besparen we tijd en blijft de ondernemer een goede relatie met de klant houden.

Werken met toonaangevende programma's en software

Meer dan een goed salaris

Premievrij pensioen

Een goed pensioen voor later is een prettig vooruitzicht. Bij Flanderijn profiteer je van een bijzonder aantrekkelijke pensioenregeling. De volledige pensioenpremie wordt door ons betaald. Zo bouw je premievrij pensioen op.  

13de maand in december

Als je bij Flanderijn een vaste arbeidsovereenkomst hebt kun je, naast een aantrekkelijk salaris,  ook rekenen op een 13de maand.  Die wordt in december uitgekeerd. Zo maken we de feestdagen extra gezellig. 

Vergoeding reiskosten

Voor collega's die met het OV of met de auto naar kantoor komen kennen we bij Flanderijn een aantrekkelijke  tegemoetkoming in de reiskosten.  Deze stellen we samen met jou en binnen de wettelijke kaders vast. 

Individueel opleidingsbudget

Flanderijn stelt voor medewerkers jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar. Dit kun je inzetten om een leuke workshop of opleiding te volgen.  Maar je kunt natuurlijk ook kiezen uit het  ruime aanbod Flanderijn trainingen.  

Op zoek naar een flexibel in te vullen baan. Bekijk de mogelijkheden bij Flanderijn

Hybride werken

Bij Flanderijn kun je afhankelijk van de functie in overleg kiezen voor een combinatie van een één of twee vaste thuiswerkdagen  (bij een full-time dienstverband). De overige dagen zijn we gezellig met het team op kantoor in hartje Rotterdam dat overigens erg goed met het OV is te bereiken. 

Daarnaast kennen we bij Flanderijn een méér dan uitstekende vakantiedagenregeling.  Bij een full-time dienstverband heb je maar liefst 30 vrije dagen. Zo heb je altijd voldoende vrije tijd  voor een spontaan dagje shoppen of een gezellig weekendje weg. 

Je voelt je snel bij ons thuis

Onboarding Flanderijn

Onboarding

De eerste werkdag is voor iedereen spannend. Bij Flanderijn besteden we daarom veel aandacht aan een uitgebreid onboarding programma.  Doordat wij dit specifiek op jouw nieuwe functie afstemmen voel je je snel bij ons thuis.  

Introductiedag Flanderijn nieuwe collega

Introductiedag

Voor alle nieuwe Flanderijn collega's organiseren we iedere maand een speciale introductiedag. Hier kun je in een informele sfeer kennismaken met collega's, leer je de organisatie kennen en vertellen we je alles over de  wereld van credit management. 

Even bijpraten tijdens een gezonde lunch - Flanderijn 540x360

Samen lunchen

Bij Flanderijn lunchen we graag samen. Op de grotere vestigingen, zoals op het hoofdkantoor in  Rotterdam, hebben we een gezellige kantine waar de lunch vers wordt bereid. Hier lunch je niet alleen gezond maar ook nog eens lekker voordelig. 

Leuke activiteiten

Van de maandelijkse vrijdagmiddagborrel bij Jazzcafé Dizzy, samen met het team naar  de Rotterdamse Dakendagen of een inspirerende deurwaarders inspiratiedag. Bij Flanderijn organiseren we regelmatig leuke activiteiten!

Één van de highlights is toch wel het Flanderijn jaarfeest.  Vanwege het 75 jarig bestaan van Flanderijn was de afgelopen editie een hele bijzondere. Met ruim 500 Flanderijn collega's  aan boord van de 'Blue Rhapsody'. Samen  genieten en feesten, deze keer met een prachtig uitzicht op de Rotterdamse Skyline. 

JOUW SOLLICITATIE

Als je bij Flanderijn solliciteert op één van de leuke  functies van de afdeling Pensioenen  is de kans groot dat je Jenise gaat ontmoeten. Jenise is één van de recruiters binnen Flanderijn. Samen met haar collega's  neemt zij jouw sollicitatie snel in behandeling. Binnen 2 (werk) dagen neemt zij  telefonisch contact met je op.  Als wij een match zien nodigen wij je uit voor een (online) kennismakingsgesprek.  Het eventuele tweede en derde gesprek doen we live op locatie.  Je zit dan aan tafel met de manager van de afdeling. Soms schuift er ook nog een collega aan. Zo kun je alvast de sfeer proeven. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Als eerste op de hoogte!

Misschien ben je nog niet toe aan een volgende stap of hebben we nu  geen passende vacature of stage beschikbaar. Geen probleem!  In de komende periode hebben we weer een groot aantal interessante projecten in de planning staan.  Met onze handige Job Allert service ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe vacatures binnen het vakgebied dat bij jou past.  Schrijf je snel in en ontvang de nieuwste Flanderijn vacatures in jouw mailbox. 

Ja, stuur mij een Job Alert

Vacatures vakgebied pensioenen

Geselecteerde filteropties:
Nog geen filter(s) toegepast.
Deze vacatures voldoen aan je selectie: