Direct naar de content Direct naar de footer

vacatures credit management zorgverzekeraars

Heb jij passie voor klantencontact? En ben jij op zoek naar een functie waarin je écht iets kan toevoegen? Ontdek dan jouw mogelijkheden binnen de pijler zorgverzekeraars bij Flanderijn!

Bekijk vacatures

Nieuwe vacatures online!

Bij Flanderijn gaan we graag samenwerkingen aan met ondernemende  en vooral positief ingestelde professionals. Ook binnen de afdeling Zorg  hebben we regelmatig plaats voor enthousiaste collega's die voor onze opdrachtgevers, de zorgverzekeraars van Nederland en hun klanten,  mooie resultaten behalen!   Meer weten? Lees dan snel verder. 

Ontmoet jouw nieuwe collega's

Ontdek de vacatures team zorg Flanderijn

Klanten helpen betalen. Dat is wat wij iedere dag voor onze opdrachtgevers, de zorgverzekeraars van Nederland, met héél veel plezier en succes doen.  Een gezellige informele afdeling  met ruim 60 collega's, verdeeld over de 3 vestigingen, die jaar op jaar een hoge tevredenheid onder onze opdrachtgevers realiseert. En daar zijn wij best trots op! 

Voor de toekomst hebben we nog veel meer plannen. En dat betekent  mooie kansen voor zowel starters als meer ervaren professionals  die een volgende stap willen maken.  Nieuwe collega's die net als wij de klant centraal stellen . Benieuwd met wie jij straks misschien gaat samenwerken? Wij stellen alvast 3 collega's van de afdeling zorg  aan je voor. 

Ontmoet Ramona van Flanderijn

Dit is Ramona

Ik werk sinds 2015  met heel veel plezier bij Flanderijn. Het allerleukste van  mijn baan als teammanager van de afdeling Zorg is  toch wel het dynamische karakter van mijn afdeling.  Hier werken we  met een gezellige club collega's   samen om klanten van zorgverzekeraars te helpen met  betalen. Bij Flanderijn  is geen dag hetzelfde!

Connect met Ramona 

Ontmoet Chandenie van Flanderijn pijler Zorg

Dit is Chandenie

In 2021 ben ik als junior incasso medewerker begonnen op afdeling Zorg bij Flanderijn in Rotterdam en inmiddels doorgegroeid naar  een medior functie.  Het is mijn ambitie om hier nog verder te groeien. Daarbij  krijg ik bij Flanderijn gelukkig alle ruimte en veel ondersteuning vanuit het  gezellig team.

Connect met Chandenie>

San Klijn over werkplezier bij Flanderijn

Dit is Sam

Na een superleuke stageperiode op de afdeling Zorg ben  ik als klantmedewerker incasso bij Flanderijn  gebleven.  Ik krijg hier de gelegenheid om mij naast  mijn studie bedrijfskunde, verder te ontwikkelen binnen de wereld van credit management.  Een unieke kans waar veel meer studenten gebruik van zouden moeten maken.

Connect met Sam 

Een baan die ertoe doet

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is, net als binnen de pensioensector, een integraal onderdeel van de  bedrijfsvoering. Zo hebben we vorig jaar de campagne: 'Tot hier. En nu verder.gelanceerd waarmee wij stakeholders binnen de keten willen inspireren en vooral oproepen  tot samenwerking. Want alleen door samen te werken binnen de keten kunnen we de schuldenproblematiek beheersbaar houden. 

Joyce, coördinator Incasso op de afdeling Zorg in Amsterdam, is één van de collega's die een bijdrage heeft geleverd aan de campagne 'Tot hier. En nu verder.' Maar er zijn bij Flanderijn nog veel meer mogelijkheden waarmee ook jij het verschil kunt maken! Tijdens onze kennismaking praten wij je graag bij. 

Op de afdeling zorg werken we met zelfsturende teams.  Je zorgt in samenspraak met het team voor een goede planning.  gaat aan de slag met een uitdagend takenpakket en voert alle werkzaamheden zoveel mogelijk zelfstandig uit.  Op de afdeling Zorg is geen dag hetzelfde!

Het behoud van een goede klantrelatie en het bewaken van het imago van de zorgverzekeraars staan centraal  in onze werkwijze.  Je helpt klanten betalen en hebt ook oog voor eventuele problemen. Dat vraagt om een sociale instelling, begrip maar ook om  daadkracht! 

Ook op de afdeling Zorg staat het belang van de klant  altijd centraal. Veelal lukt om in overleg met de klant tot een goede betaaloplossing te komen. Maar soms is er extra hulp nodig. Hiervoor werkt Flanderijn samen met verschillende organisaties die je kunt inschakelen.

Zorgverzekeraars  melden zich bij ons om achterstallige ziektekosten premies voor hen te incasseren.  Om klanten helpen te betalen besteden we veel aandacht aan het minnelijke traject.  Zo blijft de goede relatie met de klant behouden en voorkomen we extra kosten voor de klant.

Werken voor de 4 grootste zorgverzekeraars

Meer dan een goed salaris

Premievrij pensioen

Een goed pensioen voor later is een prettig vooruitzicht. Bij Flanderijn profiteer je van een bijzonder aantrekkelijke pensioenregeling. De volledige pensioenpremie wordt door ons betaald. Zo bouw je premievrij pensioen op.  

13de maand in december

Als je bij Flanderijn een vaste arbeidsovereenkomst hebt kun je, naast een aantrekkelijk salaris,  ook rekenen op een 13de maand.  Die wordt in december uitgekeerd. Zo maken we de feestdagen extra gezellig. 

Vergoeding reiskosten

Voor collega's die met het OV of met de auto naar kantoor komen kennen we bij Flanderijn een aantrekkelijke  tegemoetkoming in de reiskosten.  Deze stellen we samen met jou en binnen de wettelijke kaders vast. 

Individueel opleidingsbudget

Flanderijn stelt voor medewerkers jaarlijks een opleidingsbudget beschikbaar. Dit kun je inzetten om een leuke workshop of opleiding te volgen.  Maar je kunt natuurlijk ook kiezen uit het  ruime aanbod Flanderijn trainingen.  

Op zoek naar een flexibel in te vullen baan. Bekijk de mogelijkheden bij Flanderijn

Hybride werken

Bij Flanderijn kun je afhankelijk van de functie in overleg kiezen voor een combinatie van één of twee vaste thuiswerkdagen (bij een full-time dienstverband). De overige dagen zijn we gezellig met het team op kantoor in Amsterdam, Rotterdam  of Appingedam die  overigens allemaal prima met het OV zijn te bereiken. 

Daarnaast kennen we bij Flanderijn een méér dan uitstekende vakantiedagenregeling.  Bij een full-time dienstverband heb je maar liefst 30 vrije dagen. Zo heb je altijd voldoende vrije tijd  voor een spontaan dagje shoppen of een gezellig weekendje weg. 

Je voelt je snel bij ons thuis

Onboarding Flanderijn

Onboarding

De eerste werkdag is voor iedereen spannend. Bij Flanderijn besteden we daarom veel aandacht aan een uitgebreid onboarding programma.  Doordat wij dit specifiek op jouw nieuwe functie afstemmen voel je je snel bij ons thuis.  

Introductiedag Flanderijn nieuwe collega

Introductiedag

Voor alle nieuwe Flanderijn collega's organiseren we iedere maand een speciale introductiedag. Hier kun je in een informele sfeer kennismaken met collega's, leer je de organisatie kennen en vertellen we je alles over de  wereld van credit management. 

Even bijpraten tijdens een gezonde lunch - Flanderijn 540x360

Samen lunchen

Bij Flanderijn lunchen we graag samen. Op de grotere vestigingen, zoals op het hoofdkantoor in  Rotterdam, hebben we een gezellige kantine waar de lunch vers wordt bereid. Hier lunch je niet alleen gezond maar ook nog eens lekker voordelig. 

Leuke activiteiten

Van de maandelijkse vrijdagmiddagborrel bij Café Steijn, een afdelingsborrel in zomerse sferen  of een inspirerende deurwaarders inspiratiedag. Bij Flanderijn organiseren we regelmatig leuke activiteiten!

Één van de highlights is toch wel het Flanderijn jaarfeest.  Vanwege het 75-jarig bestaan van Flanderijn was de afgelopen editie een hele bijzondere. Met ruim 500 Flanderijn collega's  aan boord van de 'Blue Rhapsody'. Samen  genieten en feesten, deze keer met een prachtig uitzicht op de Rotterdamse Skyline. 

JOUW SOLLICITATIE

Als je bij Flanderijn solliciteert op één van de leuke  functies van de afdeling Zorg  is de kans groot dat je Jenise gaat ontmoeten. Jenise is één van de recruiters binnen Flanderijn. Samen met haar collega's  neemt zij jouw sollicitatie snel in behandeling. Binnen  2 (werk) dagen neemt zij  telefonisch contact met je op.  Als wij een match zien nodigen wij je uit voor een (online) kennismakingsgesprek.  Het eventuele tweede en derde gesprek doen we live op locatie.  Je zit dan aan tafel met de manager van de afdeling. Soms schuift er ook nog een collega aan. Zo kun je alvast de sfeer proeven. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Als eerste op de hoogte!

Misschien ben je nog niet toe aan een volgende stap of hebben we nu  geen passende vacature of stage beschikbaar. Geen probleem!  In de komende periode hebben we weer een groot aantal interessante projecten in de planning staan.  Met onze handige Job Allert service ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwe vacatures binnen het vakgebied dat bij jou past.  Schrijf je snel in en ontvang de nieuwste Flanderijn vacatures in jouw mailbox. 

Ja, stuur mij een Job Alert

Vacature(s) vakgebied zorgverzekeraars

Geselecteerde filteropties:
Nog geen filter(s) toegepast.
Deze vacatures voldoen aan je selectie: