Mooi nieuws! Onder begeleiding van Robert Leeuwenburgh van WocoWijzer heeft Fabian op de Weegh van Mooiland de samenwerking met Janssen en Janssen en Flanderijn verlengd.
 
De ondertekening van de SLA werd op 21 maart jl. gevierd met champagne en worstenbroodjes! Bij de ondertekening waren aanwezig Gert Jan van de Aast, Teammanager Financiën Mooiland, en Redmer Bouwman, Directielid Flanderijn. 
 

Woningcorporatie Mooiland

Woningcorporatie Mooiland huisvesten ruim 50.000 mensen verspreid over heel Nederland. Zij geven thuis door te zorgen voor voldoende betaalbare, kwalitatief goede en duurzame sociale huurwoningen. Dat doen zij vooral voor mensen met een lager inkomen of met een bijzondere woonvraag. Flanderijn kijkt uit naar de vervolg samenwerking met Woningcorporatie Mooiland!

Campagne 'Tot hier. En nu verder.'

Flanderijn is van oudsher gespecialiseerd in het incasseren van huur­achterstanden en andere aan huur gerelateerde vorderingen. Op alle kantoren heeft Flanderijn specialisten op het gebied van huurincasso werken. In onze aanpak staat het vinden van oplossingen centraal. In onze campagne 'Tot hier. En nu verder.' neemt Flanderijn samen met opdrachtgevers, waaronder woningcorporaties, het voortouw naar een schuldzorgvrije maatschappij.

Over de campagne