De inschrijving voor The Boost is geopend!

De inmiddels 11de  editie van The Boost start maandag 10 oktober aanstaande en de inschrijving is vanaf nu geopend. Dat maakte Rene Luisman, coach en programma-ontwikkelaar van The Boost, onlangs bekend, die ook de livegang van de nieuwe website aankondigde. 

Alle info op de nieuwe website Flanderijnfoundation.nl

De Flanderijn Foundation helpt twintigers en dertigers bij het kiezen en vinden van een baan. Tweemaal per jaar bieden we tien werkzoekenden de kans om gratis deel te nemen aan ons gratis trainingsprogramma. Op de nieuwe website flanderijnfoundation.nl vind je nu alle informatie over het programma, delen oud-deelnemers hun ervaringen en kun je het gratis infopakket downloaden. Hierin vind je alle noodzakelijk informatie over The Boost. Deelname aan The Boost staat voor iedereen open en is gratis, echter het aantal plekken is beperkt. Flanderijn Foundation biedt aan maar liefst 10 jongvolwassenen uit heel Nederland de kans om gratis deel te nemen aan The Boost.

The Boost is een initiatief van Flanderijn

Als incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie heeft Flanderijn ook te maken met mensen die tegen hun wil in de schulden zijn geraakt. Belangrijke oorzaken daarvan zijn de crisis en ingewikkelde, steeds veranderende wet- en regelgeving. Ook binnen de groep jongvolwassenen nemen de problemen op dit vlak toe.

In 2015 heeft Flanderijn de Flanderijn Foundation opgericht. Met deze stichting richt Flanderijn zich op het vergroten van de maatschappelijke zelfredzaamheid en weerbaarheid van werkzoekende jongvolwassenen tussen de 20 en 40 jaar. Dat doen ze in de vorm van een kosteloos trainingsprogramma, The Boost. Dit programma kan gratis worden aangeboden omdat de Flanderijn Foundation en haar partners alle kosten financieren. Op 10 oktober start de alweer 11de editie zodat jongvolwassenen ook de komende jaren weer met vertrouwen aan hun toekomst kunnen werken.

Meer weten over The Boost?
Er zijn tien plekken beschikbaar en het programma is volledig kosteloos.

Meer over The Boost