Heeft u een vraag?

Bel: 088 - 209 2444

WhatsApp: 06 - 13 21 40 21

Alle kantoren zijn ma t/m do 8.30 - 20.00 uur en vrijdag 8.30 - 17.00 uur bereikbaar. Rotterdam is ma t/m do 8.00 - 20.00 uur en vrijdag 8.00 - 17.00 uur bereikbaar. Antwerpen is ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur bereikbaar.


Organisatie

Van oorsprong is incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn een Rotterdams bedrijf en bestaat sinds 1948. Hiermee is Flanderijn één van de langst bestaande incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland.

Aan het begin van deze eeuw, bij de inwerkingtreding van de Gerechtsdeurwaarderswet, heeft Flanderijn een strategische keuze gemaakt om door het hele land kantoren te openen. Het belangrijkste doel hiervan was onze succesvolle manier van werken landelijk uit te rollen en daarbij ook lokaal aanwezig te zijn.

Deze keuze hebben wij vertaald naar een netwerk met veertien zelfstandige kantoren, waarvan één in België. Hierdoor zijn we uitstekend toegerust uw belangen te behartigen op zowel nationaal, regionaal en op internationaal niveau. Momenteel hebben wij kantoren in: Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Appingedam, Bergen op Zoom, Den Haag, Dordrecht, Driebergen, Gouda, Heerenveen, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Venray.
Klik hier voor meer informatie over de kantoren.

Alle specialismen in huis

Binnen de kantoren zijn onze incassowerkzaamheden ingedeeld naar bedrijfstak. Dat betekent dat de mensen die uw opdracht behandelen uitstekend thuis zijn in uw branche. Het betekent ook dat u zoveel mogelijk met één aanspreekpunt te maken hebt, ongeacht de fase van het traject.

Bij Flanderijn werken momenteel ongeveer zeshonderd medewerkers. Het personeelsbestand is opgebouwd uit gerechtsdeurwaarders, toegevoegd gerechtsdeurwaarders, juristen, (senior) incassomedewerkers, stafmedewerkers en facilitaire medewerkers. De directie wordt gevoerd door zes gerechtsdeurwaarders die tevens aandeelhouder zijn.
 
Grote specialisaties bij Flanderijn zijn: Energie, Financiële dienstverlening, Zorgverzekeringen, Business-to-Business, Huurincasso (woningbouwcorporaties en verhuurbedrijven) en Overheid.