Direct naar de content Direct naar de footer

Top vacatures in 12 vakgebieden

Werken bij Flanderijn is gevarieerder dan je denkt. Je vindt bij ons vacatures in maar liefst 12 vakgebieden. Ontdek ze allemaal op deze nieuwe infopagina.

Als grootste speler binnen de creditmanagement branche, biedt  Flanderijn een uitgebreid pakket services voor verschillende sectoren.  Zo ondersteunen wij vanuit verschillende vakgebieden  bijvoorbeeld woningcorporaties, ondernemers binnen het  MKB grootbedrijf, grootbanken en pensioenfondsen. 

Dit biedt kansen voor enthousiaste  (young)professionals  die een eerste of volgende stap in hun carriére willen zetten. Welk vakgebied past bij jou?

Spotlight op 3 bijzondere vakgebieden

Bancair

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in het vakgebied bankwezen? Kom dan werken bij Flanderijn.  Wij hebben altijd ruimte voor finance professionals die een eerste of volgende stap willen maken

Ontdek vakgebied

Zorgverzekeraars

De meeste zorgverzekeraars maken gebruik van de services van Flanderijn. Een bijzonder vakgebied dat vraagt om verschillende expertises en bovenal een mensgerichte aanpak.  Past dit bij jou?

Ontdek vakgebied

Pensioenfondsen

Flanderijn werkt voor verschillende grotere pensioenuitvoerders in Nederland. En met succes! Want ons marktaandeel groeit jaarlijks met 10 tot 15%.  Kom jij ons team experts versterken?

Ontdek vakgebied

Of past één van deze vakgebieden bij jou?

Woningverhuur

Huurincasso is  één van de  vakgebieden waarin Flanderijn is gespecialiseerd. Commerciële verhuurders en woningcorporaties maken gebruik van onze services. Kom jij ons team versterken om  samen nog beter te worden?

Finance

Je wilt carriére maken binnen het vakgebied finance?  Bij Flanderijn is de afdeling finance één van de grotere afdelingen. Dat biedt mogelijkheden voor zowel starters als ervaren professionals.

IT

IT professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging vinden bij  Flanderijn interessante mogelijkheden om samen met een enthousiaste club collega's  te werken  aan de technologische uitdagingen van vandaag en morgen.

Nuts

 In onze services voor nutsbedrijven staat het vinden van een oplossing altijd centraal.  Een interessant vakgebied waarin we met een enthousiast team proberen opdrachtgevers en klanten weer perspectief te bieden. 

Marketing & Sales

Voor de komende jaren hebben we veel mooie plannen op stapel staan. Van nieuwe branding campagnes, recruitment marketing tot de introductie van nieuwe services voor ondernemend Nederland.  Heb jij een passie voor commercie?  Dan hebben we binnen  de afdeling marketing & sales  altijd plaats voor enthousiaste professionals  die samen met ons mooie resultaten gaan neerzetten! 

Bekijk vacatures

Staf

Met ruim 600 collega's verdeeld over 9 vestigingen, zijn onze staffunctionarissen van onschatbare waarde.  En het goede nieuws is dat we bij Flanderijn regelmatig leuke staffuncties beschikbaar hebben.

HR

Van het aantrekken en behouden van toptalent tot het bevorderen van een inclusieve bedrijfscultuur, dat maakt het vakgebied HR binnen Flanderijn zo bijzonder!  Ligt jouw uitdaging ook bij HR? Neem dan contact op met Jenise. 

Overheden

In Venray is Flanderijn Invordering  gevestigd.  Een enthousiaste club collega's met services voor overheden, waterschappen en provincies.  Voel jij je thuis in de publieke sector?  Dan is ons kantoor in Venray "The Place To Be".   

Overige

Sommige functies hebben zo'n breed takenpakket dat ze  eigenlijk niet binnen  één van onze 9 vakgebieden passen.  Ideaal voor enthousiaste nieuwe collega's  die op zoek zijn naar een nieuwe baan met een heel veelzijdig karakter!